שם לילד

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לילד
    פנינה
    13/10/2013

נולד לי ילד ב-6.9.13 תאריך עברי ב' בתשרי בשעה 16:33 שם משפחה אמון אני לא יודעת איך לקרוא לו יש לי כמה שמות כמו : אופק ,אפק,מיכאל,איתן,פלג,נתאי,איתי.אופר.רואי.אלירן,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמי רגינה

פנינה
    13/10/2013

אני משתמשת במחשב של בת דודה שלי (פנינה)תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמי רגינה - תגובה

חנה עטיה
    13/10/2013

לרגינה שלום,
    יעודו של הילד הינו מספר 3 - הוא הגיע לעולם לשמח אותך, להיות אופטימי, ילדי, יצירתי, לאהוב חברה ואנשים, לאהוב לדבר, להיות מקסים וכו'.
    עם יום לידה 6 עולמו הפנימי רך ורגיש, ולכן חשוב להעניק לו שם שיוסיף גבריות ועוצמה למפה.
    השמות מיכאל, איתן ונתאי - יוצרים מפה יחסית הרמונית לילד. היעוד הילדי מוקף במספר 9 - דבר היוצר יכולות נהדרות להביא לידי ביטוי את היצירתיות, את המוחצנות, את הדינאמיות וכו'.
    מצד שני היעוד הילדי מוקף במספרים יותר בוגרים ונשיים. זה אומר שסה"כ המפה קצת רכה מדי לבן, אך בהחלט אפשרית.
    שאר השמות לא מתאימים מסיבות שונות.
    אפק, אופק - גם היתה אפשרות טובה, אך ה"פצע הגילגולי", סך המספרים החסרים בשם המלא הוא כמספר היעוד, דבר המקשה להגיע ולהבין את היעוד.
    אני לרשותכם, אם ברצונך לחשוב על שמות נוספים.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו