מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לילדפנינה13/10/2013
נולד לי ילד ב-6.9.13 תאריך עברי ב' בתשרי בשעה 16:33 שם משפחה אמון אני לא יודעת איך לקרוא לו יש לי כמה שמות כמו : אופק ,אפק,מיכאל,איתן,פלג,נתאי,איתי.אופר.רואי.אלירן,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמי רגינה
פנינה13/10/2013אני משתמשת במחשב של בת דודה שלי (פנינה)תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמי רגינה - תגובה
חנה עטיה13/10/2013לרגינה שלום,
יעודו של הילד הינו מספר 3 - הוא הגיע לעולם לשמח אותך, להיות אופטימי, ילדי, יצירתי, לאהוב חברה ואנשים, לאהוב לדבר, להיות מקסים וכו'.
עם יום לידה 6 עולמו הפנימי רך ורגיש, ולכן חשוב להעניק לו שם שיוסיף גבריות ועוצמה למפה.
השמות מיכאל, איתן ונתאי - יוצרים מפה יחסית הרמונית לילד. היעוד הילדי מוקף במספר 9 - דבר היוצר יכולות נהדרות להביא לידי ביטוי את היצירתיות, את המוחצנות, את הדינאמיות וכו'.
מצד שני היעוד הילדי מוקף במספרים יותר בוגרים ונשיים. זה אומר שסה"כ המפה קצת רכה מדי לבן, אך בהחלט אפשרית.
שאר השמות לא מתאימים מסיבות שונות.
אפק, אופק - גם היתה אפשרות טובה, אך ה"פצע הגילגולי", סך המספרים החסרים בשם המלא הוא כמספר היעוד, דבר המקשה להגיע ולהבין את היעוד.
אני לרשותכם, אם ברצונך לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)