מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקרוני עמבור17/10/2013
במז"ט נולד לי בן ב 7/10 לפנות בוקר. הוא נולד בשבוע 26 ונמצא בפגיה ואני מתלבטת לגבי השמות: איתי, גיא, ליאור, או שני שמות- איתי עוז. אני מחפשת שם שני בעל משמעות של בקיאות/ אריכות ימים. אשמח לעיצה.
תודה, רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה17/10/2013לרוני שלום,
מה שם משפחה של הילד ??
שם שני נכנס לחישוב המפה רק אם הוא בשימוש ביום יום.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
רוני עמבור17/10/2013שם המשפחה הוא עמבור.
אני לא חודעת כמה השם השני יהיה בשימוש יום יומי.
פשןט רציתי שם נוסף שייגן עליו בתקופה הקרובה הצפויה לו בפגייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה - תגובה
חנה עטיה17/10/2013לרוני שלום,
יעודו של הילד הינו מספר 14/5 - יעודו להיות פקח ומסתדר, חברותי ונחמד, אוהב שינויים ותנועה ופחות רגיש.
חשוב להעניק לילד שם שיוסיף לו עוצמה וגבריות כדי להקל עליו לעבור את ארועי חייו.
השם גיא יוצר לילד מפה הרמונית, חזקה, דינאמית ועוצמתית.
היעוד מוקף במספרים גבריים, השרדותיים, השגיים, דינאמיים.
חשוב לאפשר לילד חופש, לנהוג בדרכו שלו ולהיות עם פחות ציפיות גבוהות מהסביבה הקרובה אליו.
בקיצור לשמור על נפשו.
לשאלתכם - השם עצמו יוצר את השאיפות והרצונות בחיים, את מה שאנו מקרינים כלפי העולם, התדמית שנראית לנו שתהיה אהובה על הסביבה. והכי חשוב השם המלא הוא היכולות הנרכשות שלנו במהלך חיינו. חשוב שתהיה הרמוניה בין השם לתאריך הלידה.
בהצלחה רבה בגידולו.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
רוני08/11/2013מה לגבי השם יותאי? אני יודעת שאין לו משמעות בעברית, אבל זה שם שמהדהד לי הרבה זמן בראש.
כשהוא יגדל הוא כבר יעניק לו משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לרוני שלום,
רק עכשיו ראיתי את ההודעה.
השם יוחאי לא מתאים - יוצר דיס הרמוניה בתחום הזוגיות ובחירות הלב.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רוני10/11/2013לא יוחאי, אלא יותאי, עם תו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לרוני שלום,
מצטערת,
גם יותאי לא טוב - אותן אותיות אהו"י - ולכן קושי בתחום הזוגיות וגם דברים נוספים. מפה מאוד דיס הרמונית. הקו המרכזי יעוד - יכולות, עלול להעיד על קושי גיבוש האישיות ומשברים בחיים.
מאוד לא מומלץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)