מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבןאילת23/10/2013
שלום,
אני אמורה ללדת בתחילת ינואר. אני מודעת לעובדה שצריך תאריך לידה מדוייק, אך רציתי לשאול אם יש שמות שכבר עכשיו ניתן לקבוע שאינם מתאימים. השמות שחשבנו עליהם הם: בן, דן, עופר, אוהד, סער
שם המשפחה: לביא
תודה רבה,
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לבן - תגובה
ליאת יוגב23/10/2013לשאלתך - השמות דן וסער , לא מתאימים , מתקבלים צירופים קרמטיים = חוב מגלגולים קודמים , וקשיים בחיים אלה ...
עופר , עפר או אוהד , אפשריים , גם כי , נכון יהיה לחשוב על שמות נוספים , כדי להיטיב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אילת23/10/2013תודה רבה על התשובה. מה עם השם בן? שם המשפחה, כאמור, הוא לביא.
שוב תודה,
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב24/10/2013השם בן , יוצר מפה רכה מדי , גם כי , צדדים חברותיים וכו.
צריך לבחון זאת ביחס למספר הגורל , כלומר , צמצום תאריך הלידה .
להשתמע , לאחר הלידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן - תגובה
חנה עטיה23/10/2013לאילת שלום,
אני יכולה בשלב זה להצביע על שמות שמראש לא יתאימו.
השמות האפשריים בשלב זה - אוהד, עופר (ככה ככה).
בכל מקרה, רק לאחר שתלדי ונדע את תאריך הלידה המדויק נוכל לבחון את השמות מחדש ולראות האם הם הרמונים לתאריך הלידה המלא שהוא היעוד.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)