מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתקרן29/10/2013
הי , ת.ל.מ 6/11 משפ. אודלס יש בן בשם עמיעד יליד 15/7/ ההורים : אסי ואיריס
השמות שרוצים : הדר ,הודיה, תבל ,,האם מתאימים ?
יש שמות אחרים שאת יכולה להמליץ ? יום מקסים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמיעד יליד 2010
קרן29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמיעד יליד 2010 - תגובה
חנה עטיה29/10/2013לקרן שלום,
כדי להמליץ על שם מתאים נחוץ תאריך לידה מדויק, ולכן רק לאחר הלידה ניתן לעזור לך בהמלצה על שם.
בשלב זה אני יכולה לשלול שמות לא מתאימים: הדר, הודיה, תבל.
בעצם כל השמות האלו לא מומלצים.
את השמות רק את יכולה להציע ואני אבדוק איזו מפה התנהגותית הם יוצרים.
מציעה שתחשבי על שמות נוספים ותפני לאחר הלידה.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה,תודה..
קרן29/10/2013אבל אולי בכל זאת יש לך רעיון שמות של בת במזל עקרב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה,תודה.. - תגובה
חנה עטיה29/10/2013לקרן שלום,
את השמות רק את יכולה להציע ואני אבדוק איזו מפה נוצרת.
השם הוא בחירה שלך בלבד וטוב אם האב ישתף פעולה בבחירתך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מתאים : תמרי,כנרת,
קרן30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו : אגם,יערה,י
קרן30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאבא
אסף30/10/2013חנה שלום,
תחילה, תודה רבה על העזרה.
השמות של כנרת והודיה הן שמות שאני נתתי.
הכיוון הוא לכנרת, האם מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התיחסת לתוכן ההודעה או רק לשמות
האמא30/10/2013קרן היא לא האמא- היא יכולה להציע אבל אם את מתייחסת גם לשמות של ההורים, תשימי לב שהיא שאלה בשבילנו...
השמות שהיא הזכירה- אגם ותמרי- לא רלוונטיים.
אחרי שפסלת את השמות הקודמים, אנחנו בעיקר מתעניינים לגבי השם כנרת.
תודה רבה.
איריס - האמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התיחסת לתוכן ההודעה או רק לשמות - תגובה
חנה עטיה30/10/2013לאיריס האמא שלום,
בנמרולוגיה לא מתיחסים לשמות ההורים.
אני צריכה תאריך לידה מדויק ושם מלא של הילד שיוולד.
כבר הסברתי שבלי תאריך הלידה לא ניתן להמליץ על שם מתאים אלא רק לשלול שמות שאני יודעת מראש שיוצרים סביב היעוד (תאריך הלידה המלא) דיס הרמוניה.
לגבי כנרת - זאת אפשרות, לא אפסול.
אגם - לא טוב בשלב זה.
יערה - מספרים הרמונים, אך מאוד גבריים לבת.
הודיה - לא טוב. כבר רואים דיס הרמוניה בתחום העבודה, קריירה ולימודים.
שוב מציעה להמתין ללידה ואז אעזור לכם בשמחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
האמא30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)