מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבר בת שבועיים ועדיין אין שם!קארין09/11/2013
שלום רב,
בתנו השנייה נולדה בתאריך 25.10.13 שם משפחתה הוא מאיר ואנחנו פשוט לא מצליחים להגיע להחלטה בנוגע לשם
הצעות שעלו:
יעל, נועה, שקד, כרמל, ירדן, גלי
נשמח מאוד לעזרתכן! או כיוון לפחות לאיזה מספר נומרולוגי צריך להתאים השם שלה או כיוון כללי
תודה רבה
קארין מאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבר בת שבועיים ועדיין אין שם! - תגובה
ליאת יוגב10/11/2013מספר הגורל של התינוקת הנו 5 , מספר המוכיח על צורך בחברה , תקשורת, עניין רב ,מה שנקרא - סקרנות ,ריגושים ותנועה וכו. השמות יעל וכרמל יוצרים צירוף מספרים 19-1 מספר קארמטי המעיד על מצבים קורבנים , מסכנות או עליונות . מה שנקרא - בעיה תקשורתית . השם ירדן , אפשרי , כאשר הדבר המתקבל , המפה היא מפה רכה וחברותית בעיקרה , מול החלק שכלפי חוץ חשוב יהיה לה להראות צדדים יותר נוקשים , חזקים , כח רב , מה שנקרא- פחות קבלה עצמית . למרות זאת מבין השמות זהו השם היותר מתאים .
נועה יוצר צירוף קרמטי 16-7 - שיעור במערכות יחסים , נעה - גם הוא לא מומלץ - קארמה 13 -4 , מצבים של תקיעויות וכו. השם גלי - גם הוא מעיד על צדדים רכים חברותיים , אך קיימת סוג של בעייתיות , שלא אוכל להסביר כאן ...
אם תחליטו שלא לבחור בירדן , נסו להתנווט לשמות פרטיים 7 , 1 .
לשיקוכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שקד?
קארין11/11/2013תודה על התשובה המהירה,
האם שקד גם לא מתאים? לא ענית לי לגביו...
ועד כמה ירדן לא מתאים? אני מתקשה למצוא שמות שהערך הנומרולוגי שלהם 1 או 7 שאהבנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף, האם נעמי יכול לעבוד?
קארין11/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם נוסף, האם נעמי יכול לעבוד? - תגובה
ליאת יוגב12/11/2013קארין , השמות נעמי ושקד , הערך הגימטרי שלהם הינו 8 מכאן שהשם המלא המתקבל הינו 16-7 , מספר המוכיח על שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות , - לא מומלץ !!
השם ירדן , נתתי פירוש למשמעות המתקבלת , כל הסבר נוסף , ניתן יהיה לשוחח ולדעת על המשמעות הנוספת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות אפשריים נוספים
קארין12/11/2013היי ליאת,
שוב תודה על תשובתך המהירה
אשמח אם תחווי דעה על שמות נוספים שהעלנו בתקווה שבזאת נגיע להחלטה סוף סוף :)
איילת
דיה
נילי
נטעלי או נטע
ענבר
שוב תודה רבה,
קארין מאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות אפשריים נוספים - תגובה
ליאת יוגב12/11/2013קארין , אתחיל ואומר שמבין השמות , השם דיה הוא המתאים ביותר , מפה הרמונית , דינמית , עם חלקים מנהיגותיים , שאפתנות רבה ובקיצור , בכל תחום בחיים , נוצר צירוף הרמוני , חברה , זוגיות , קריירה ועוד .
השמות האחרים , כל אחד וסיבתו - פחות מתאים !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינת16/11/2013תודה שעניתם לי כל כך מהר כל פעם שהייתה לי שאלה.שהיה לכם שבוע מבורך ושוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שתוכלי לעזור לי שוב
קארין16/11/2013היי ליאת,
לצערי הרב השם דיה לא עבר את הסכמתו של בעלי
נותרנו עם האופציות הבאות:
אילה/איילה
גאיה
ענבר
ירדן
שחר
נעמי
אודה לך מאוד אם תעזרי לי שוב
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)