מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקענת10/11/2013
שלום חנה ברצוני להתייעץ איתך לגבי שם לתינוקת שלי שאמורה להיוולד בניתוח קיסרי בתאריך-18.11. הייתי רוצה לקרוא לה בעדיפות ראשונה אורין, עדיפות שנייה ליה ועדיפות שלישית אריאל. בנוסף, לצערי גילו לה לאחרונה מום קשה בלב ונאמר לנו כי היא תאלץ לעבור ניתוח לב פתוח בגיל חודשיים לערך. רציתי עוד לדעת האם כדאי לדחות את הניתוח הקיסרי לתאריך ה-21.11 כי נאמר לי בזמנו שתאריך ה-21 הוא התאריך הטוב ביותר בנומרולוגיה. אודה על תשובתך.. ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לענת שלום,
מאחלת לך לידה קלה וטובה.
אני צריכה את שם המשפחה שאליה הילדה תיוולד.
לגבי התאריך לניתוח - אי אפשר לומר שה 21 הוא התאריך הטוב ביותר בנומרולוגיה.
הוא תאריך טוב מאוד כאשר הוא מתאים לתאריך הלידה המלא.
במקרה שלך הייתי ממליצה על ה 18/11 - כי אז היא תהיה חזקה, השרדותית, דינאמית, מנהיגה וכו'.
וגם נמצא לה שם טוב.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcjhr, ao k,hbue
ענת10/11/2013הי חנה..ראשית תודה על התגובה המהירה. שם משפחתנו הוא עמרני-בלנגה השם העקרי הוא כמובן עמרני, של בעלי, אני פשוט לא שיניתי את שם משפחתי והשארתי בלנגה. תודה...ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcjhr, ao k,hbue - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לענת,
חשוב לדעת איך את מתכננת לקרוא לילדה - האם בשני השמות או רק בשמו של בעלך ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ענת10/11/2013נראה לי שרק בשמו של בעלי אלא אם כן תאמרי לי שהשם בלנגה יוסיף לטובה. כרגע בני אילון רשום על שם עמרני בעיקר למרות שיש מקומות בהם הוא כתוב בשני שמות המשפחה כמו בקופת חולים. מה עדיף. אני שואלת אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לענת,
מה שחשוב זה איך היא תהיה רשומה בתעודת הזהות. זאת החלטה שלך.
לגבי השמות שהצעת:
אם אתיחס לשם עמרני - השמות שהצעת לא מומלצים, בכדי ליצור לילדה מפה הרמונית..
מציעה לחכות ללידה, לחשוב על שמות נוספים ולאחריה אעזור לך בשמחה.
תאריך הלידה עצמו הוא קריטי בהמלצה על שם מתאים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ענת10/11/2013תודה, אם אוסיף את שם המשפחה בנוסף בתעודת הזהות? כי השם אורין כ"כ מצא חן בעינינו ולקח לנו זמן רב לחשוב עליו. מעבר לכך, אין לנו שום שם נוסף כרגע, נשמח להמלצות.
בנוסף רצינו לשאול, אם אנחנו מתקשרים אליך כמה את גובה בעבור ייעוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/11/2013לענת שלום,
כפי שאמרתי, רק כאשר נדע את תאריך הלידה המדויק אוכל ליעץ על שם מתאים לילדה.
לגבי השם אורין עמרני בלנגה - זה יוצר מפה מאוד דיס הרמונית לילדה - מאוד לא מומלץ ועדין אין את תאריך הלידה.
בכל מקרה את צריכה להחליט לאיזה שם משפחה הילדה אמורה להיוולד.
לגבי המלצות - אתן לכם המלצה למספר הנומרולוגי של השם, אך מעדיפה לחכות ללידה.
לגבי יעוץ אישי, אם תרצו להתקשר אני לרשותכם ואז אידע אותכם לגבי המחיר.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
ענת19/11/2013הי חנה אני חוזרת אלייך לאחר שילדתי אתמול כפי שתוכנן ב18.11. בהמשך לשיחתנו הקודמת אמרת לי כי השמות אורין וליה לא מתאימים ורציתי לשמוע ממך אלו כן שמות מתאימים לתאריך זה ולשם משפחה עמרני.. ד. א הילדה נולדה בערך בשמונה ורבע בבוקר אם זה מוסיף משהו.תודה.. ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה19/11/2013לענת,
מזל טוב לך ללידת הילדה.
מה שאני יכולה להמליץ לך זה להיכנס לאתר בשם "שם לי" ולחפש שמות במספר 5.
זה לא אומר שכל שם שתציעי יתאים, אלא אבדוק ואעזור לך בשמחה למצוא לילדה שם טוב כדי שיהיו לה חיים טובים.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)