לא שלמה עם השם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לא שלמה עם השם
    שרית
    20/11/2013

אני גרה בחול וביתי נולדה בתאריך 12-11-13 וקראנו לה תהילה,מה שקורה לאמריקים ובמיוחד למשפחה פה קשה מאוד להגיד את השם ואני דואגת שבעתיד היה לה מאוד קשה בגן בבית הספר והלאה כי לא יוכלו להגיד אותו ורק נקשה עליה בעתיד
    מה דעתך?שם המשפחה רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא שלמה עם השם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא שלמה עם השם - תגובה

חנה עטיה
    20/11/2013

לענת שלום,
    מכירה את הסיפור היטב.
    אך - המפה המולדת היא הקובעת (80%) ולכן לא הייתי רוצה להמליץ על החלפת שם מה גם שאני מבינה שאת אוהבת אותו, אך דואגת לגבי הסביבה.

תפקידך יהיה שוב ושוב לתקן ולומר ולהשתדל כדי שיאמרו את השם כמה שניתן כפי שאת רוצה לשמוע אותו.
    לטעמי מה שחשוב באמת זה לדעת שהילדה מאוד רגישה ועדינה.
    יש להתייחס אליה ברכות ובחום, לתת לה הרבה אהבה ולשמור על נפשה העדינה.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי לכיון אותי

רינת
    20/11/2013

כולם מסתבכים פה עם השם ואני מאוד מפחדת כשהיא תיכשל היא בכלל תהיה מתוסכלת וכועסת שנתנו לה את השם הזה.מה עם השם הילי,שירה,אלין הם יותר מתאימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי לכיון אותי - תגובה

חנה עטיה
    20/11/2013

לעמית,
    האם את רוצה להחליף את השם ??
    האם כבר רשמתם את השם ?
    אם אתם חיים בחו"ל - רישמי את כל השמות באנגלית כולל שם המשפחה.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמות

שרית
    21/11/2013

אני גרה בחול והחלטנו על השם תהילה ככה הוא כתוב אצלה בתעודת לידה אבל קשה לאנשים להגיד אותו.ולכן אני רוצה לשנות אותו למרות שהשינוי שם יעלה המון כסף ואני חוששת שבעתיד הילדה לא תהיה מרוצה מהשם שלה רק בגלל הקושי של האנשים להגיד את השם תהילה
    השמות שחשבתי Aleen, Aline-אלין ,
    Hili-הילי ,
    Noa-נועה ,
    Hila-הילה
    שם המשפחה רוזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמות - תגובה

חנה עטיה
    21/11/2013

לעמית שלום,
    אני מבינה שאת רוצה להחליף את השם, ואני שואלת האם הוא רשום כבר בתעודת הזהות.
    וגם חשוב לי שתרשמי את כל השמות באנגלית, גם את תהילה וגם את שם המשפחה שלכם. כי בכל שפה מתקבלת מפה שונה.
    המפה הנוצרת עם השם המולד מהווה כ 80% ושינוי שם משפיעה על כ 20% בהתנהגות.

חשוב לי לבדוק את המפה עם השם תהילה ולהבין את המפה האמיתית שלה.
    אני לרשותך.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השם כבר רשום

רינת
    21/11/2013

השם כבר רשום בתעודת הלידה ורשום בתעודת זהות והשם כבר התפרסם למשפחה וכמובן יעלה לנו כסף לשנות את השם שלה זה כמובן תהליך של בית משפט וכו איך אולי זה שווה שככה בעתיד לא היה לה קושי חברתי בגלל השם ..קראנו לתינוקת תהילה-Tehila והמשפחה Rosen-רוזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השם כבר רשום - תגובה

חנה עטיה
    21/11/2013

לעמית שלום,
    השם בעצם רק נקבע נכון !
    החלפת השם חשובה במקרה שאת לא אוהבת את שם הילדה ולא מתחברת אליו. כי מאוד חשוב למען הקשר שלך איתה שתאהבי את השם אותו הענקת לה.
    השם שנתת הוא הקובע במפה ההתנהגותית של הילדה (80%).
    החלפת שם תשפיע רק ב 20%.
    זה חומר לחשיבה בשבילך.

עם השם תהילה (באנגלית) בהחלט נוצרת מפה יפה לילדה.
    לצערי הרב - כל השמות הנוספים שהצעת יוצרים לילדה מפות מאוד דיס הרמוניות ומאוד לא מומלצים, כל שם מסיבה אחרת.
    אם את רוצה, הציעי שמות נוספים ואבדוק אותם למענך.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

רינת
    21/11/2013

תוכלי לייעץ לי על שמות?אני חוששת שבעתיד הילדה לא תתחבר לשם ולא תאהב אותו וזה רק יקשה עליה חברתית ויקשה עליה בעתיד ואפילו יסבך אותה מבחינה חברתית כלומר יצחקו עליה וכו והיא לא תהיה חזקה כדי להתמודד עם זה שעל זה לא חשבתי לפני שנתתי לה את השם ובכלל האם השם הזה חזק ולא יקשה עליה בעתיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

חנה עטיה
    21/11/2013

לעמית שלום,
    את השמות רק את יכולה להציע.

חשוב שאת תאהבי את השם אותו הענקת לביתך. חשוב שאת תתחברי לשם כי זה הקשר שלך עם הילדה.

מציעה לך לסמוך עליה שהיא תדע להתמודד עם החברה, יש לה מספרי מנהיגות במפה, היא בהחלט תהיה חזקה ביכולות שלה ובשאיפות שלה.
    ולכן, מה שהכי חשוב זה שתאהבי אותה, עם הרבה חום ואהבה, כי בתוכה היא רגישה ועדינה עם יכולות נהדרות בעשיה.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

שרית
    21/11/2013

עכשיו אחרי המילים שכתבת אני שלמה עם ההחלטה שלי
    תבורכי ושהיה לך סוף שבוע מהנה
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנטנה

רינת
    22/11/2013

ומה הכוונה שנועדה למספר 2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנטנה - תגובה

חנה עטיה
    22/11/2013

לעמית,
    לא זוכרת משפט כזה.
    היעוד שלה הוא מספר 2 - יעודה להיות רכה ורגישה, עדינה ומתחשבת, משתפת פעולה וזוגית, נשית וכו'. יחד עם יום הלידה 3 נוצר לה עולם פנימי רגיש, רך, יצירתי.

השם המלא מוסיף לה עוצמה ומנהיגות ויכולות נהדרות בעשיה.
    חשוב כפי שצינתי לדעת שבעצם בתוכה היא מאד רגישה, עדינה ופגיעה ולכן יש להתייחס אליה בהתאם.

בגלל שיש לי בן שחיי גם אי שם בארה"ב אני חייבת לשמוע באוזן שלי איך נשמע שם זה באנגלית, כי על פניו איני רואה בעיה.
    אעדכן אותך בענין.
    בהצלחה בגידולה.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו