מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לליאת שלוםטליה31/03/2008
הי,
אני כעת בהריון עם תאומים שאמורים להוולד ב"ה בעוד מס' חודשים...ולגביהם אצור קשר לאחר שיהיה תאריך מדוייק.
אודה בינתיים להתייחסות לשמותיהן של בנותיי:
סתיו 27.09.02
כרמל 19.02.05
שם המשפחה הוא טל
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה
ליאת יוגב01/04/2008השמות שהצעת , כרמל טל , בשם המלא , אין אף אות א ה ו י , ואם כך צורת החשיבה = 0 , כאשר 0= הכל או לא כלום , מה המיקוד מה אני רוצה ? בהמשך אפשרות להתחברות להיבט רוחני , אבל לאורך הדרך חשוב לתת , או לאפשר להיות בבה"ס פתוח , כי הכל פתוח ואפשרי שם ולא להגביל ולסגור ..
השם המלא כרמל טל נותן 14-5 שזהו מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים , מצבים שבהם לאסוף אנרגיות מחודשות , כל פעם מחדש ולהתחיל דברים . שינויים כאלה ואחרים ...
השם סתיו , יוצר מספרים שיש בהם רגישות רבה ומצד שני פחד מלהיסחף יתר רגשיות , וחשוב ללכת עם החלק הרציני איכותי בוגר , ודורש שלמות , מבחינה מחשבתית ...
אם אפשר להכין שמות נוספים , יהיה נפלא , דברו איתי לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת - הבהרה
טליה01/04/2008ראשית, תודה על התייחסותך.
אני רוצה להבהיר שאני אמנם כרגע בהריון עם תאומים (בן ובת, אגב) ואשמח להיות איתך כמובן בקשר לאחר הלידה בנוגע ל-2 השמות הנוספים (בינתיים אנחנו עוד שוברים את הראש בבחירת שמות פוטנציאלים) אבל...
בנוסף גם יש לנו כיום 2 בנות - סתיו (נולדה ב- 27.09.02) וכרמל (נולדה ב- 19/02/05).
(סתיו וכרמל אינם שמות אפשריים לתינוקות כפי שהבנת בטעות מפנייתי הקודמת).
במידה וזה משנה את התייחסותך לניתוח אופיין אודה אם תעני לי שוב לגביהן.
שם המשפחה הוא כאמור - טל.
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה
ליאת יוגב01/04/2008מצטערת על כך שלא הבנתי את שאלתך , על כל פנים כרמל מספר הגורל הוא 1 מיום 1 לכיוון עצמאי אינדבדואלי , יחודי , זה מה שצריך לתת לה ... זרימה רבה ספורט אפשרי ... גם אם בחרת בשם פרטי 11 יש כאן ילדה מיוחדת וזורמת תקשרותית וחברותית במיוחד .
סתיו , מפה עם מיוחדות רבה במיוחד , יכולות נפלאות במידה והצד החרדתי לא ישתלט ...
יכולת הבנה ורגישות לאחרים , גם אם ישנם מספרים יותר סגורים משהו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)