לליאת שלום

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לליאת שלום
    טליה
    31/03/2008

הי,

אני כעת בהריון עם תאומים שאמורים להוולד ב"ה בעוד מס' חודשים...ולגביהם אצור קשר לאחר שיהיה תאריך מדוייק.
    אודה בינתיים להתייחסות לשמותיהן של בנותיי:
    סתיו 27.09.02
    כרמל 19.02.05
    שם המשפחה הוא טל

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לליאת שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאורה

ליאת יוגב
    01/04/2008

השמות שהצעת , כרמל טל , בשם המלא , אין אף אות א ה ו י , ואם כך צורת החשיבה = 0 , כאשר 0= הכל או לא כלום , מה המיקוד מה אני רוצה ? בהמשך אפשרות להתחברות להיבט רוחני , אבל לאורך הדרך חשוב לתת , או לאפשר להיות בבה"ס פתוח , כי הכל פתוח ואפשרי שם ולא להגביל ולסגור ..
    השם המלא כרמל טל נותן 14-5 שזהו מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים , מצבים שבהם לאסוף אנרגיות מחודשות , כל פעם מחדש ולהתחיל דברים . שינויים כאלה ואחרים ...
    השם סתיו , יוצר מספרים שיש בהם רגישות רבה ומצד שני פחד מלהיסחף יתר רגשיות , וחשוב ללכת עם החלק הרציני איכותי בוגר , ודורש שלמות , מבחינה מחשבתית ...
    אם אפשר להכין שמות נוספים , יהיה נפלא , דברו איתי לאחר הלידה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת - הבהרה

טליה
    01/04/2008

ראשית, תודה על התייחסותך.

אני רוצה להבהיר שאני אמנם כרגע בהריון עם תאומים (בן ובת, אגב) ואשמח להיות איתך כמובן בקשר לאחר הלידה בנוגע ל-2 השמות הנוספים (בינתיים אנחנו עוד שוברים את הראש בבחירת שמות פוטנציאלים) אבל...
    בנוסף גם יש לנו כיום 2 בנות - סתיו (נולדה ב- 27.09.02) וכרמל (נולדה ב- 19/02/05).
    (סתיו וכרמל אינם שמות אפשריים לתינוקות כפי שהבנת בטעות מפנייתי הקודמת).
    במידה וזה משנה את התייחסותך לניתוח אופיין אודה אם תעני לי שוב לגביהן.

שם המשפחה הוא כאמור - טל.

תודה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאורה

ליאת יוגב
    01/04/2008

מצטערת על כך שלא הבנתי את שאלתך , על כל פנים כרמל מספר הגורל הוא 1 מיום 1 לכיוון עצמאי אינדבדואלי , יחודי , זה מה שצריך לתת לה ... זרימה רבה ספורט אפשרי ... גם אם בחרת בשם פרטי 11 יש כאן ילדה מיוחדת וזורמת תקשרותית וחברותית במיוחד .
    סתיו , מפה עם מיוחדות רבה במיוחד , יכולות נפלאות במידה והצד החרדתי לא ישתלט ...
    יכולת הבנה ורגישות לאחרים , גם אם ישנם מספרים יותר סגורים משהו ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו