ענת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ענת
    ענת
    10/12/2013

שלום חנה...לפני כשלושה שבועות ילדתי ב-18.11 בת. אם את זוכרת פניתי אלייך להתיעצות בבחירת שם. שאלתי אותך אז לגבי השם אורין שכה רצינו ואמרת שזה לא מומלץ. המלצת לי למצוא שם עם מס' 5 ולאחר חיפוש נרחב לא מצאתי שום דבר שנראה לי.בסוף כן החלטנו לקרוא לילדה אורין כי זה הרגיש לנו ממש נכון,חזק ומתאים לה. מה שרציתי לשאול כעת הוא האם את יכולה לתת לי קצת מידע על המפה שלה. בנוסף, האם כדאי לקרוא לה אורין עמרני או אורין בלנגה ודבר אחרון, כפי שסיפרתי לך, לפני הלידה מצאו לאורין מום קשה בלב, לאחר שנולדה אמנם מצבה היה הרבה יותר טוב ממה שצפו, אך עדיין יש לה חור בלב וכנראה שהיא תצטרך לעבור ניתוח בגיל 3-4 חודשים או בגיל 6-8 חודשים, תלוי מה יהיה מצבה. רציתי לשאול אם את רואה משהו לגבי עתידה הבריאותי ובכלל בריאותה...תודה ולילה טוב...ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת - תגובה

חנה עטיה
    10/12/2013

לענת שלום,
    קצת מאוחר כעת ולכן אתיחס לבקשתך מחר בצהריים.מצטערת.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת - תגובה

חנה עטיה
    11/12/2013

לענת שלום,
    שמחה שהילדה במצב טוב מכפי שציפיתם.
    סיפרתי לך שיעודה הינו מספר 8 - זה אומר שהיא הגיעה לעולם להיות חזקה והשרדותית, בעלת כושר ניהול וארגון, דינאמית ופחות רגישה. יחד עם יום לידה 9 - כל עולמה הפנימי עוצמתי וחזק ולכן אני מאחלת לכם שתעבור הכל בטוב.

לגבי השמות - עם שם המשפחה בלנגה נוצרת מפה יותר הרמונית מאשר עם השם עמרני. מפה של מסגרת, משפחה, יכולת נתינה, טוב לב, יכולת לטפל באנשים וכו'.
    עם השם עמרני - נוצרת מפה גברית מדי ונוקשה לבת.
    את שם המשפחה רק אתם יכולים לבחור ולהחליט לאיזה שם אתם בוחרים שהיא תוולד.
    בהצלחה בגידולה.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת - תגובה

חנה עטיה
    11/12/2013

לגבי שם המשפחה שלך - תמיד השם המולד הוא הקובע במפה (80%). אחרי הנישואין או שינוי שם נוספות אנרגיות נוספות להתמודד עם אירועי החיים החדשים.
    לכן רק את תחליטי אם להחליף את שם משפחתך. תחשבי עם עצמך האם את רוצה בכך. מה שאני פחות ממליצה זה לשמור על 2 השמות.
    השם עמרני - בהחלט מוסיף לך עוצמה, כוח, מנהיגות, אפילו דינאמיות.

לגבי אילון השם שרשמתם בתעודת הזהות הוא הקובע. אם תרצו להחליף שם שוב המשמעות של זה היא מינורית.
    השם עמרני הרבה יותר טוב לו.
    בהצלחה
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו