מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יפתחתמי03/04/2008
שלום רב.
בננו נולד ב - 28/10/07 ב- 11:00 בבוקר וקראנו לו יפתח. שם משפחה חבני.
שמי תמי ובעלי עמית.
האם הבחירה מתאימה? מהם קווי האופי הכלליים שלו? בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת חבני שלום
ליאת יוגב03/04/2008לשאלתכם על בינכם יפתח , מספר הגורל שלו הוא 9 יום 28=1 מה שמדגיש מפה מנהיגותית במיוחד ,גם השם המלא הוא 1 , אלא שבנוי מ-19 כלומר קיימים צדדים חזקים מנהיגותיים , ע"פ ישק דבר " כלומר אני מחליט קובע ומנהל העניינים ... מול זה קיים גם מספר 2 שמייצג צד של שיתוף שיקול דעת , לא פעם לא ירשה לעצמו ללכת עם כל החלקים המאד דומיננטיים שבו , מתוך שיקול דעת זהירות וחששות , צדדים יחודיים אינדבדואליים מול צורת חשיבה שאומרת , אני חייב גם שיתוף , זוגיות ואינטימיות , גם אם מאד יכול להסתדר בלבדיות ...
19- לא פעם הרגשה של עליונות , או לחילופין - נחיתות , כשבא ללמוד שיעור בתקשורת ישירה , איך לראות אנשים בגובה העיניים .
ה- 9 זקוק לבגדול מרחבים ובגדול ... תנו לו זאת , בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
תמי04/04/2008ליאת, תודה רבה לך על תשובתך המקיפה.
סליחה שאני שואלת, פשוט לא כ"כ הבנתי... השם נכון לו ע"פ תאריך הלידה ושם המשפחה? הבחירה טובה או שהיית ממליצה להוסיף שם או לשנות?
ושוב תודה, תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
תמי04/04/2008שלום ליאת,
בהמשך לשאלתי האחרונה לגבי הוספת / שינוי שם חשוב לי להוסיף שאני שואלת משום שלפני הברית האפשרויות מלבד "יפתח" היו : מורי , דקל , נהר.
ולכן חשוב שאדע האם "יפתח" הוא שם שאכן מתאים לו (או לא).
תודה רבה לך,
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי שלום
ליאת יוגב04/04/2008לשאלתך האם השמות האחרים טובים מהשם שבחרתם , לא רלוונטי , מאחר והשם נבחר ומשום כך לא אתייחס לכל שם אחר , שאלה כזו כדאי ורצוי לשאול , לפני שמקבלים החלטה סופית .
מדובר בתינוק בן 5 חדשים , כך שזהו שמו , התחברו ונסו להתייחס למילים שכתבתי , בהקשר למספר הגורל 9 ומשמעותו , ובהקשר לשאר אמירותי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת
תמי04/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)