יפתח

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• יפתח
    תמי
    03/04/2008

שלום רב.
    בננו נולד ב - 28/10/07 ב- 11:00 בבוקר וקראנו לו יפתח. שם משפחה חבני.
    שמי תמי ובעלי עמית.
    האם הבחירה מתאימה? מהם קווי האופי הכלליים שלו? בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יפתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשפחת חבני שלום

ליאת יוגב
    03/04/2008

לשאלתכם על בינכם יפתח , מספר הגורל שלו הוא 9 יום 28=1 מה שמדגיש מפה מנהיגותית במיוחד ,גם השם המלא הוא 1 , אלא שבנוי מ-19 כלומר קיימים צדדים חזקים מנהיגותיים , ע"פ ישק דבר " כלומר אני מחליט קובע ומנהל העניינים ... מול זה קיים גם מספר 2 שמייצג צד של שיתוף שיקול דעת , לא פעם לא ירשה לעצמו ללכת עם כל החלקים המאד דומיננטיים שבו , מתוך שיקול דעת זהירות וחששות , צדדים יחודיים אינדבדואליים מול צורת חשיבה שאומרת , אני חייב גם שיתוף , זוגיות ואינטימיות , גם אם מאד יכול להסתדר בלבדיות ...
    19- לא פעם הרגשה של עליונות , או לחילופין - נחיתות , כשבא ללמוד שיעור בתקשורת ישירה , איך לראות אנשים בגובה העיניים .

ה- 9 זקוק לבגדול מרחבים ובגדול ... תנו לו זאת , בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

תמי
    04/04/2008

ליאת, תודה רבה לך על תשובתך המקיפה.
    סליחה שאני שואלת, פשוט לא כ"כ הבנתי... השם נכון לו ע"פ תאריך הלידה ושם המשפחה? הבחירה טובה או שהיית ממליצה להוסיף שם או לשנות?

ושוב תודה, תמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה

תמי
    04/04/2008

שלום ליאת,
    בהמשך לשאלתי האחרונה לגבי הוספת / שינוי שם חשוב לי להוסיף שאני שואלת משום שלפני הברית האפשרויות מלבד "יפתח" היו : מורי , דקל , נהר.
    ולכן חשוב שאדע האם "יפתח" הוא שם שאכן מתאים לו (או לא).
    תודה רבה לך,
    תמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמי שלום

ליאת יוגב
    04/04/2008

לשאלתך האם השמות האחרים טובים מהשם שבחרתם , לא רלוונטי , מאחר והשם נבחר ומשום כך לא אתייחס לכל שם אחר , שאלה כזו כדאי ורצוי לשאול , לפני שמקבלים החלטה סופית .
    מדובר בתינוק בן 5 חדשים , כך שזהו שמו , התחברו ונסו להתייחס למילים שכתבתי , בהקשר למספר הגורל 9 ומשמעותו , ובהקשר לשאר אמירותי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאת

תמי
    04/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו