מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחר הברית צריכה עזרה עם בחירת שםסיון17/02/2014
התינוק נולד ב11/2/14 שעה 5:40
שמות : אוריה,אביב,רועי
שם משפחה חן
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחר הברית צריכה עזרה עם בחירת שם - תגובה
ליאת יוגב17/02/2014סיון , מספר הגורל של התינוק הנו 2 , מספר המוכיח על הצורך בזוגיות , שיתוף , הרמוניה , בתור ילד , מאד חשוב לתת המון עידוד ותמיכה ורגש הכלה שכל כך , זקוק לו .
השמות אוריה ואביב נותנים ערך גימטרי 6 , דבר היוצר שם מלא 19-1 הגורם לקונפליקט מאד בעייתי עם מספר הגורל , בעיית ערך עצמי ועוד .
השם רועי , יוצר מפת חנק , עד כמה מבינים לעולם הצרכים שלי ??? מציאות שכזו עלולה ליצור מצבים שלפיהם , בעיות כרוניות , מבחינה בריאותית כמובן . כמו גם , הרגשה שאין מי שמבין לעולם הצרכים שלו ...
בשל כל אותן סיבות , נכון לנסות ולהתחבר לשמות נוספים , שהערך הגימטרי שלהם הוא 4 ניתן להיעזר באתר "שם לי"
חזרי להתייעץ לאחר שתתחברי למי מהשמות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגאגב ניתן לו שם שני חיים
סיון18/02/2014השם השני הוא על שם אחמי שהוא ב"ה חי ובנאדם צדיק
האם זה משנה משהו בנוגע לשמות שנתתי?
אני מחפשת באתר שם לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אגאגב ניתן לו שם שני חיים - תגובה
ליאת יוגב18/02/2014מאחר ולא מתכוונים (כך נראה לפחות ) לקרוא לו ביום יום , בשם חיים , משום כך ,
אין משמעות לבחירת השם השני !!! החשיבות היא לשם הראשון הנבחר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה החלטנו
סיון18/02/2014לוטם הכי נראה ולפני כצה זצן אני רציתי טוהר וגם לירז מעניין
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)