מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחיר שם דחוף בבקשהנועה24/02/2014
שם האם נועה בן דוד ביתי נולדה בתאריך 13/2/2014 בשעה 12:37 בלילה השבוע בריתה ועדיין לא מצאתי שם מתאים אודה מאוד מאוד על עזרתך מתלבטת בן השמות : נוי , לינוי, קורין, אורין, רומי, לורין. אשמח לדעת אם יש עוד שמות טובים לתאריך הנ"ל מאוד פתוחה לשמוע הצעות.
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחיר שם דחוף בבקשה - תגובה
ליאת יוגב24/02/2014מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משםחה של התינוקת
נועה24/02/2014שם המשפחה בן דוד תודה רבה רבה על מהירות התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בבחיר שם דחוף בבקשה - תגובה
ליאת יוגב24/02/2014לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעת ..בכל אחת מהאפשרויות נוצר קונפליקט או קרמה נסי להתחבר לשמות פרקטיים שהערך הגימטרי שלהם הוא 8 או 3 .
חזרי להתייעץ !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
נועה24/02/2014בנוגע לביתי נולדה בתאריך 13/2/2014 שם משפחה בן דוד השם נוי שחשבתי עליו הערך שלו 3 (כפי שאת ממליצה) ברצוני לדעת למה לא מומלץ השם נוי מבחינתך ?למה התכוונת שם פרקטי ? ואם לא קשה לך אשמח להצעות שלך לשמות ( המלצת ערך נומרולוגי 3 או 8 ) עזרי לי בבקשה !!!!! מאוד מכבדת את דעתך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך - תגובה
ליאת יוגב24/02/2014נועה , המילה הנכונה שמות פרטיים , לא פרקטיים , טעות שלי ..
השם נוי , הערך הגימטרי שלו 3 , אך כל אותיות א ה ו י = 13, דבר היוצר נעילות מחשבתית תחושת חוסר שביעות רצון ותקיעות , לכן השם לא מומלץ ,
אפשרי , טל , נטע , כמו גם , חפשי באתר "שם לי " .
להשתמע בשנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
נועה26/02/2014תודה רבה מראש על התייחסותך בעלי פנה לעצת רב והנ"ל המליץ על השם שירה שכמובן לא נותן 3 לפי המלצתך שירה = 2 אני כן מתחברת לשם האם את נותנת את ברכתך ? גם הוא וגם אני מתחברים.
שוב תודה
הפרטים : 13/2/2014 שעה 12:37 בלילה התינוקת נולדה ממש בן המעבר של תאריך 12/2/14 ל - 13/2/14
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך - תגובה
ליאת יוגב26/02/2014השם שירה יוצר מפה מאד קונפליקטית בכל היבט , מספר גורל 4 שם מלא 5 , מה רוצה ? עם מה נכון ללכת ? האם מסגרת בטחון יציבות , או חופש ריגוש עניין סקרנות ??
דבר העלול ליצור משברים בתוך החיים , כמו גם בהיבט הזוגי ,מצבים של קונפליקט , למרות ברכתו של הרב לשם שירה , אני לא ממליצה עליו .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
נועה26/02/2014תודה רבה אעמוד איתך בקשר את מקסימה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)