בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    טל
    04/03/2014

חל בלבול במיילים הקודמים . נולדה לי בת היום ה 4.3ב17:00 התלבטות בשמות:שלי, שילה, רומי, דריה, לארה, אלונה, רונה, ענת, אביגייל.שם המשפחה בן נתן. אנא עזרי לנו האם אחד מהשמות מתאים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת - תגובה

ליאת יוגב
    04/03/2014

מספר הגורל של התינוקת הינו 5 , מספר המציין הצורך בחופש , ריגוש , עניין סקרנות , תקשורת , חברה ותנועה . מול זה , מבין השמות שהצעת , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות אפשרות יחידה היא אלונה , אך יוצר מה שנקרא , בעייה בדימוי העצמי , מפה שיש בה צדדים חברותיים רכים וגם מושפעים ,
    נסו להתחבר לשמות פרטיים שהערך הגימטרי שלהם 5 , 6 או 7 (לא 16).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טל
    04/03/2014

תודה רבה על התגובה. איך השמות יולי דניאל גאיה לירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עןד פרט קטן

טל
    04/03/2014

אני מצטערת על הנדנוד אבל אני לגמרי שכחתי שם שני של הילדה יהיה רות האם זה משנה את כל הרשימה שנתתי מבחינת התאמה. שוב מצטערת על זה שאני נודנקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עןד פרט קטן - תגובה

ליאת יוגב
    05/03/2014

טל , קודם כל ההתיחסות היא לשם הראשון , השם השני , יש לו משמעות משנית לחלוטין ..
    כל אחד מהשמות שהצעת , יולי , דניאל , גאיה ולירי , לא מתאימים .
    גם אם הערך הגימטרי תואם לזה שהצעתי לנסות ולהתחבר , 1 5 או 7
    נסו להתחבר לשמות נוספים והציעו אותם ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו