נולדה לנו בת שניה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• נולדה לנו בת שניה
    ליאור
    02/04/2014

נולדה לנו בשעה טובה ביתנו השניה בתאריך 26.3.2014 ועדין אין לנו שם אנחנו בהתלבטויות ואי שקט נפשי ,אנא עיזרו לנו לבחור שם מתאים ויפה , אני רוצה לבחור לה שם שיעזור לה בחיים במזל ובכלל ואישתי רוצה שם מיוחד ולא נדוש .היה לנו בעיה עם הבת הראשונה בבחירת שמה ובסוף נקראה טהר .אני מבין שמספר הגורל שלה הוא 9
    השאלה עם אני צריך לבחור לה שם שמסתכם ב9 או עדיף רצף מספרים גבוה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נולדה לנו בת שניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חשבתי על השמות

ליאור
    02/04/2014

טליה קרין רימון ואישתי על פאר מנור לוטם שביט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חשבתי על השמות - תגובה

חנה עטיה
    02/04/2014

שלום ליאור,
    לאיזה שם משפחה הילדה נולדה ?
    יעודה באמת 9 ואסביר לאחר המידע הנחוץ.
    אך זה לא אומר שצריך שם עם ערך 9.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה

ליאור
    02/04/2014

קופל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה - תגובה

חנה עטיה
    02/04/2014

לליאור שלום,
    יעודה של הילדה הינו מספר 9 - היא הגיעה לעולם להיות מנהיגה טובת לב, חכמה, מוחצנת, אלטרואיסטית, רחבת אופקים, כריזמתית וכו'.
    עם יום לידה 8 יש כאן עוצמה פנימית, מנהיגות, דינאמיות, אומץ.
    חשוב למצוא שם שקצת ירכך את העוצמה הזו.

מעניין שהצעת שמות מספר 9 שזה מקסים, אך בגלל שגם שם המשפחה הינו מספר 9 -כל השמות במספרי 9 יוצרים אובר המספר - דבר העלול לגרום לכך שיבוא לידי ביטוי השלילי של המספר. (השמות - טליה, קרין, רימון)
    פאר - יוצאת מפה עם חרדות ודברים נוספים ולכן לא מומלץ.
    מנור - נוצרת מפה מאוד עוצמתית, עם כושר מנהיגות, כריזמה, ראיה רחבה, יצירתיות, תקשורת טובה עם הסביבה. בהחלט אפשרות, אך יש לאפשר לה להביא לידי ביטוי את העוצמה הזו ולא לדכאה.
    לוטם - מאוד לא מתאים.
    שביט - לא אפסול, זאת אפשרות - הקו המרכזי - יום לידה - יעוד - יכולות - הרמוני. אך המפה עם מספרים בוגרים, פרפקציוניזם.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה

ליאור
    03/04/2014

אנחנו מתיעצים ביניינו ונודיע על החלטה . הרבה תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו