מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לא יודעת מה לעשותלירון15/06/2014
שלום,
אני לא מצליחה לאהוב את השם שנתתי לבתי (בת השנתיים) וקוראת לה לרוב בשם חיבה. אני יודעת שזה לא טוב . מה עלי לעשות? אני כל פעם מגלה אישזוהי קונוטציה שלילית שקשורה לאותיות של השם או בנות בשם זה שקרה להן משהו לא טוב וזה מאוד מערער אותי. אגב אמרתן לי שהמפה שלה הרמונית בצורה יוצאת דופן.
עזרה.. בבקשה (בהריון רציתי את השם אבל אחרי הלידה לא הייתי שלמה איתו ועל זה אני מאשימה את עצמי כיום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירון
ליאת יוגב15/06/2014אחד הדברים החשובים ביותר , שאת היא יותר מכל אחד אחר , תצליחי להתחבר לשם כמו גם לתינוקת ... במידה ולא מתחברת , עשי שינוי לשם שמרגיש לך כאוהבת ומתחברת .
אם תרצי לשוחח , בשמחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אעזור לך בהחלטה אם תרצי
הראל19/06/2014את לא יודעת מה לעשות? קחי את עצתי- תפסיקי להאמין במספרים ומפות שמיים שבני אדם לפני אלפי שנים היו נוודים וכאשר הם שכבו תחת כיפת השמיים הם התחילו לראות צורות וחיות שיצרו בדמיונם.
הבת שלך קטנה, אני מאמין שלא יקרה כלום כאשר תשני לה את השם. תתייעצי עם המשפחה ועם אמהות אחרות ותבחרי לילדה שם חדש, פשוט והולם שהיא תשתמש בו לשארית חייה. תתחברי בצורה מוחלטת לשם שלה ותהיי אחראית באופן אישי לשם שלה, בלי להסתמך על מפות, כוכבים או מספרים. ניסית, ועובדה שזה לא הצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)