אני לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת מה לעשות
    לירון
    15/06/2014

שלום,
    אני לא מצליחה לאהוב את השם שנתתי לבתי (בת השנתיים) וקוראת לה לרוב בשם חיבה. אני יודעת שזה לא טוב . מה עלי לעשות? אני כל פעם מגלה אישזוהי קונוטציה שלילית שקשורה לאותיות של השם או בנות בשם זה שקרה להן משהו לא טוב וזה מאוד מערער אותי. אגב אמרתן לי שהמפה שלה הרמונית בצורה יוצאת דופן.
    עזרה.. בבקשה (בהריון רציתי את השם אבל אחרי הלידה לא הייתי שלמה איתו ועל זה אני מאשימה את עצמי כיום).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לירון

ליאת יוגב
    15/06/2014

אחד הדברים החשובים ביותר , שאת היא יותר מכל אחד אחר , תצליחי להתחבר לשם כמו גם לתינוקת ... במידה ולא מתחברת , עשי שינוי לשם שמרגיש לך כאוהבת ומתחברת .
    אם תרצי לשוחח , בשמחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אעזור לך בהחלטה אם תרצי

הראל
    19/06/2014

את לא יודעת מה לעשות? קחי את עצתי- תפסיקי להאמין במספרים ומפות שמיים שבני אדם לפני אלפי שנים היו נוודים וכאשר הם שכבו תחת כיפת השמיים הם התחילו לראות צורות וחיות שיצרו בדמיונם.
    הבת שלך קטנה, אני מאמין שלא יקרה כלום כאשר תשני לה את השם. תתייעצי עם המשפחה ועם אמהות אחרות ותבחרי לילדה שם חדש, פשוט והולם שהיא תשתמש בו לשארית חייה. תתחברי בצורה מוחלטת לשם שלה ותהיי אחראית באופן אישי לשם שלה, בלי להסתמך על מפות, כוכבים או מספרים. ניסית, ועובדה שזה לא הצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו