מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתאנה01/07/2014
שלום רב
אשמח לעזרה בבחירת שם לתינוקת שנולדה ב27.6.2014
אפשרויות כרגע:
אלה
אליה
נועה
נועם
נעמי
יהל
יהלי
נחנו פתוחים לאפשרויות נוספת:-)
שם משפחה רייכמן
תודה מראש על העזרה!
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה01/07/2014לאנה שלום,
יעודה של הילדה הינו מספר 22/4 - זה אומר שהיא תאהב שגרה ובטחון כלכלי, סדר, יציבות, אחריות, חריצות והיא תהא פחות רגישה. כאשר תתבגר יתכן ותוכל להגיע למאסטר 22 שיבוא לידי ביטוי במנהיגות, עוצמה רבה, כריזמה, אומץ וכו.
בכל אופן חשוב למצוא לה שם שיוסיף רכות ונשיות למפה.
נראה לי שצריך למצוא לה שמות במספר 9 - ולא כל שם שתציעו יתאים.
אך שווה להשקיע בענין.
השמות אלה ויהל = מספר 9 - הקו המרכזי הרמוני, אך נוצרת סגירות רגשית ונוקשות בתחום בחירות הלב ולכן פחות ממליצה על שמות אלו
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
אנה01/07/2014הי חנה
תודה על התשובה!
שמתי לב כי השואל לפניי שאל את אותה השאלה והמלצתך היתה לתת שם במספר 3.
אז מה בעצם עדיף? כבר הכנתי רשימה חדשה לפי ההמלצה שננת לו:-)
מצפה לשמוע ממך בהקדם
תודה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
חנה עטיה01/07/2014היי אנה,
באמת יתכן והילדים נולדו באותו תאריך, אך ההמלצה לא יכולה להיות זהה, כי שם המשפחה שונה.
ראי מה שהמלצתי לך,
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנה02/07/2014באמת לא לקחתי בחשבון את הפרמטר של שם המשפחה :-) מתקשה למצוא שם שמדבר אליי שמספרו 9. אולי טליה או טל-יה? אנסה לחשוב על עוד אופציות ואשמח להצעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
חנה עטיה02/07/2014לאנה שלום,
אני מבינה שאת מתקשה למצוא שם, והשם טליה יוצר סגירות רגשית בתחום הזוגיות.
אך היעוד הנחשב ללא נשי ופחות רגיש חשוב לי לרכך אותו עם מספרים יותר נשיים ורכים מסביב.
מציעה לך לא להתייאש ולהיכנס לאתר בשם "שם לי" ושם לחפש שמות במספרי 9 ואולי גם 5 (אך לבדוק שה 5 הוא לא מתוך 14, אלא 5 נקי) לדוגמא איילת חן = 23/5 ולא 14/5.
בהצלחה ואני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנה03/07/2014אכן עברתי על האתר שם לי ולא התחברתי לאף שם נוסף ב-9.
אנסה 5 ואחזור להתייעץ איתך:-)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נועה או אחינועם?
אנה03/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נועה או אחינועם? - תגובה
חנה עטיה03/07/2014לאנה שלום
הענין בהחלט לא פשוט וגם אני מתלבטת מה להציע ?
השם אחינועם לא טוב.
השם נועה הכי טוב שיצא עד עכשיו. כביכול מפה הרמונית, עוצמתית במיוחד, עם מנהיגות, כריזמה, בטחון עצמי בלי פחדים בכלל. באמת מפה מיוחדת לילדה. יש לאפשר לה להביא לידי ביטוי את העוצמה הזו ולא לדכא אותה. חשוב שתהיה לה ילדות טובה כי אז תגיע מאוד רחוק בחייה הבוגרים.
אך - יש גם מספרים קארמטים בחשיבה ובתדמית החיצונית ולכן אני מתלבטת, האם להמליץ על שם זה. ויש עניינים נוספים.
לשיקולך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
אנה03/07/2014החלק הראשון של תשובתך נשמע טוב :-)
באילו עניינים קרמאטיים מדובר? אולי כדאי להוסיף שם נוסף?
האמת, רוב הסיכויים שנלך על "נועה" אין לנו אופציות אחרות. כמובן שנשתדל לתת לה ילדות כמה שיותר טובה ומחזקת ונקווה שתוכל לעמוד באתגרים בבגרותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה - תגובה
חנה עטיה03/07/2014לאנה שלום,
החלק הראשון נשמע טוב וזה הקו המרכזי - אך העוצמה של צרוף מספרי מאסטר ב 70% מהמפה הוא לא פשוט לילד. בתור ילד יש בו הרבה מתח, ולעיתים עצבנות פנימית ולכן יש לאפשר לה להיות דעתנית, עוצמתית, לא ללכת איתה ראש בראש.
מה שמדאיג אותי זה הקארמטים שקצת מקשים על החשיבה והתדמית שתציג כלפי העולם , וגם בתחום הקריירה אין הרמוניה שזה לא טוב.
אתם באמת מקרה מיוחד ומאתגר עבורי.
לשיקולכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי סוף שבוע מלא התלבטויות...
אנה06/07/2014איך השמות אלי, אמלי, לי-אם, אמבר, נוהר, קרין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי סוף שבוע מלא התלבטויות... - תגובה
חנה עטיה06/07/2014לאנה שלום,
אמלי - לא מושלם אך השם הכי מתאים עד עכשיו. מודה לכם על ההשקעה. היעוד העוצמתי מוקף במספרים יותר נשיים, רכים, מסגרתיים.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)