מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איזה ערך נומרולוגי מתאיםאסתי16/07/2014
הי חנה וענת,
תאומים בן ובת נולדו בתאריך 14.7.14 שעה 16:30 שם משפחה ריער.
אילו ערכים נומרולוגיים מתאימים לשמות הילדים?
תודה,
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה ערך נומרולוגי מתאים - תגובה
ליאת יוגב17/07/2014אסתי , לשאלתך , מספר הגורל של התאומים =1 , עבור הבת השמות האפשריים בערך גימטרי 2 6 או 9 . עבור הבן האפשרויות - 2 ,4,5, או 6 .
חיזרו להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן: ליאו
אסתי18/07/2014לבת אני עדיין חושבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לבן: ליאו - תגובה
ליאת יוגב18/07/2014אסתי , השם ליאו - אפשרי בהחלט , כאשר המפה המתקבלת , יחודיות פרטיות , יכולת הסתגלות ותמרון , רחבות אופקים ובכלל מעוף ותעוזה . יופי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת יש לי שאלה
אסתי21/07/2014שעת הלידה המדוייקת היא 16:33 לבת ו-16:34 לבן.
זה משנה את הערכים הנומרולוגים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם לנה ערך נומרולוגי 4, איך הוא?
אסתי23/07/2014אני יודעת שלא מתאים מבחינת המספרים שהבאתי לי. האם זה כ"כ קריטי?
ולמה לבן ולבת יש ערכים נומרולוגים שונים למרות שנולדו באותו תאריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת: ליאנה
אסתי19/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לבת: ליאנה - תגובה
ליאת יוגב19/07/2014המפה המתקבלת ע"פ השם ליאנה , מפת מנהיגות , עוצמתית חזקה , ובמרביתה גברית .. צדדים עצורים רגשית מול חלקים יותר חברותיים פתוחים ותקשורתיים .
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לני?
אסתי19/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך לני? - תגובה
ליאת יוגב19/07/2014השם לני יוצר קונפליקט על הציר הזוגי , מוכיח על כך שיהיו ,לימים , מצבים משבריים בתחום משום כך , השם לא מומלץ !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה:
אסתי21/07/2014שעות הלידה המדוייקות הן 16:33 לילדה ו-16:34 לילד.
האם זה משנה משהו מבחינת ערכים נומרולוגיים לשמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה: - תגובה
ליאת יוגב21/07/2014שעת הלידה חשובה לאסטרולוגיה , השמות נבחנים מתוך הסתכלות נומרולוגית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה
אסתי21/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מישל?
אסתי24/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך מישל? - תגובה
ליאת יוגב24/07/2014קיים קונפליקט בכל הקשור בהיבט הזוגי, משום כך , השם מישל לא מומלץ !!
יושב גם על בעיית ערך עצמי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוריאן, ליסה, לין, לור
אסתי24/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לוריאן, ליסה, לין, לור - תגובה
ליאת יוגב24/07/2014מבין השמות שהצעת , השם לוריאן - הוא השם המומלץ ביותר !
מפה הרמונית , יחודית , יכולת ביטוי , רחבות אופקים ועוד.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוריאן מוצלח כי הוא הרע במיעוטו
אסתי24/07/2014מתוך כל הרשימה או שהוא באמת טוב?
נדלקתי על לין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לוריאן מוצלח כי הוא הרע במיעוטו - תגובה
ליאת יוגב24/07/2014האם יש בחירה מושלמת לשם ? ממש לא .. למרות זאת המפה על פי השם לוריאן - מפה נפלאה ! השם לין , בעייתי כמו במקרה של השם מישל . לכן לא מומלץ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, לא מתחברת לשם לוריאן
אסתי26/07/2014ממשיכה לחפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך סול?
אסתי26/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך סול? - תגובה
ליאת יוגב27/07/2014השם סול - בעייתי , מאחר ונוצר קונפליקט על הציר החשוב ביותר , מספר גורל מול שם מלא .. כמו גם , מרבית חלקי המפה מספרים גבריים ! בעייתי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, המספרים שרשמת לי עבור
אסתי27/07/2014בת 2,6,9 שונים מהמספרים של הבן 2.4.5.6 למרות שנולדו באותו תאריך. למה?
כל מה שאני בוחרת לפי המספרים שהמלצת לא מתאים בסוף לילדה.
בסופו של דבר אני צריכה להדלק על שם וכל מה שאני אוהבת לא מתאים לה. מה אני אמורה לעשות? "מלאי" השמות שמוצאים חן בעיני מוגבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאת, המספרים שרשמת לי עבור - תגובה
ליאת יוגב27/07/2014קיימים מספרים נשיים , כמו גם מספרים גבריים , ברור שלא אוכל להמליץ על מספרים גבריים עבור הבת , כפי שעשיתי עבור הבן !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך סול? - תגובה
ליאת יוגב27/07/2014השם סול - בעייתי , מאחר ונוצר קונפליקט על הציר החשוב ביותר , מספר גורל מול שם מלא .. כמו גם , מרבית חלקי המפה מספרים גבריים ! בעייתי ..
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)