עדין מחכה לתשובה - למה לא עונים?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עדין מחכה לתשובה - למה לא עונים?
    כרמית
    14/04/2008

ילדתי בתאריך 4.4.08 בשעה 9:15 בבוקר.
    שמי כרמית רוח ושם בעלי - יעקב חיים רוח (ב - ת.ז)
    זה הילד השלישי, ומשום מה קשה לי לבחור שם.
    אנו מתלבטים בן : נעה( עם או בלי "ו") , ותמר.
    יש עוד שמות - אגם, שני, רותם וענבר.
    אני מפחדת שנועה יהיה כבד מדי למרות שהשם הזה הוא הכיוון
    לתשובתך אודה.

כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכרמית שלום

ליאת יוגב
    14/04/2008

מספר הגורל של התינוקת הוא 9 , מה שמדגיש יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , צורך במרחבים ,ועוד השם נעה , יכול ליצור מידה של הגבלה , גם כי קיימת יכולת הבנה רגישות נתינה רבה , וגישה פרקטית , שכך תקלוט את שני הוריה כדורשים זאת , כלומר , שם פרטי 8 שמייצג שתקלוט שאמה , רוצה אותה תכליתית עניינית מטרתית , בה תהיה מידה של רכות רגישות , בצירוף הצד הפרקטי מעשי ... לא רע לגמרי ...
    השם נועה , יוצר מפה זורמת חברותית פתיחות רבה , מול חלקים פרקטיים שאפתניים ,
    השם תמר יוצר שוב , מפה שאפשר לקרוא לה , המספרים הנוספים למספר הגורל 9 הם 2 6 8 שאלה מספרים זוגיים , ועד כמה נותנים לי את מרחב המחיה , או דורשים ממני מידה של אחריות , ויחד עם זאת חלקים מאד שאפתניים , תוך רכות רגישות הבנה רבה . לא רע לחלוטין ...
    השם ענבר , יוצר מפה , שם פרטי 7 דרישה לשלמות מאמה ... מול חלקים מאד זורמים רכים , כשלעולם , ברושם החיצוני יהיה חשוב להיראות מאד חזקה , כוח סמכות , רושם ...
    מפה שיש בה מידה של חופש , צורך בריגושים , מול בית משפחה , וגישה מעשית .
    לשיקולכם על כל ההסברים , מקוה שעזרתי , ולא הקשיתי .

כמו לאמר לכל שם וההסבר שלו , אתם תחליטו מכאן והלאה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה נוספת

כרמית
    15/04/2008

לפי מה שכתבת על השם תמר:
    "השם תמר יוצר שוב , מפה שאפשר לקרוא לה , המספרים הנוספים למספר הגורל 9 הם 2 6 8 שאלה מספרים זוגיים , ועד כמה נותנים לי את מרחב המחיה , או דורשים ממני מידה של אחריות , ויחד עם זאת חלקים מאד שאפתניים , תוך רכות רגישות הבנה רבה . לא רע לחלוטין ..."

השם תמר = 1, איך הוא שייך למספרים הנוספים ל 9 ?

לפי מה שרשמת בתשובת, לא הבנתי סופית - עדיף נועה עם"ו" או בלי ?

תודה

כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכרמית

ליאת יוגב
    15/04/2008

מעבר לעובדה שהשם הפרטי תמר = 1 יש צירופים נוספים , שאליהם אני מתייחסת , ואם כך אני משלבת את כל המספרים , מעבר לשם הפרטי ומשמעותו , וזהו בעצם ההסבר למספרים הזוגיים הקיימים במפה שמספר הגורל הוא 9 .
    להתייחסות האם השם נועה עדיף , כן או לא , על פני נעה . יש כמובן הסבר לכל שם , בצירוף הכולל ,
    כלומר נועה נותן מספרים שהם זורמים חברותיים , מול הצד המאד שאפתן פרקטי , פחד מללכת יתר בזרימה , כי צריך ללכת עם מטרות שאיפות וגישה מעשית ,
    השם נעה - יוצר מפה שהמספרים המקיפים את ה-9 כמספר הגורל הם מספרים זוגיים מצד אחד , עד כמה ניתן לי מקום למי שנועדתי 9 מרחבים רצון לבגדול , מצד שני המספרים הם מספרים רכים רגשיים , כאשר כלפי חוץ , הרבה פעמים יהיה חשוב להראות מידה רבה של מעשיות אחריות פרקטיות , עד כדי שתאמץ את התכונה הזו להיות חלק מדרכה ,
    אני מציגה כאן הסבר לכל מפה ולא אני היא שצריכה להחליט מה עדיף , לשיקול דעתכם ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה נוספת - בבקשה

כרמית
    15/04/2008

עדיין לא הגענו לכלל החלטה.
    שם נוסף צץ, אני מקווה שנחליט בהקדם - יש לחץ מהמשפחה.
    האם השם רותם (עם או בלי "ו") יכול להתאים- -או יותר נכון - מה המפה לפי שם זה?

משום מה אני לא מתחברת לנעה, אני מחפשת שם יותר קליל.
    בלי שום קשר להתחברות לשם - חברה אמרה שמישהו פעם אמר לה ששמות עם "ע" בקבלה - יכולים לגרום לעיקוב - האם זה נכון??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם השם אגם?

כרמית
    15/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמית

ליאת יוגב
    17/04/2008

באשר לשם רותם יכול להיות נפלא , השם יוצר מספרים אי זוגיים שמייצגים מעוף יחודיות אינדבדואליות , לטוב ולרע.... כאשר המפה במרביתה היא הרמונית , ולכן נפלא , משהו של פתיחות זרימה חברותיות , התחברות ליעוד ל-9 שיש בו צורך במרחבים עניין סקרנות ,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו