מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נואשת לשם לבתאביבית26/07/2014
מעוניינת להתייעץ לגבי שם של בת ביתי נולדה ב21.7.014 בשעה 19:48
מתלבטת בין כרמל לאימיליה האם שמות טובים והאם מתאימים לתאריך אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת לשם לבת - תגובה
חנה עטיה26/07/2014לאביבית שלום,
מה שם המשפחה של הילדה ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה...
אביבית27/07/2014משפחת עשור,
יש לי עוד בת בשם עלמא אם זה רלוונטי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לרך הנולד - תגובה
חנה עטיה27/07/2014שלום לסיון,
אפרט יותר מאוחר...
השם האפשרי הוא מעין עם "י" אחד - אם מתאים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים או ללכת לכיוון אחר?
אביבית27/07/2014השאלה אם כרמל מתאים או שעדיף ללכת לכיוון אחר, אני רוצה שתהיה ילדה שלווה
ושהשם יעשה לה טוב לא את ההיפך...תייעצי לי ממש מתלבטת אם כרמל או ללכת לכיוון אחר לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים או ללכת לכיוון אחר? - תגובה
חנה עטיה27/07/2014לאביבית שלום,
את יכולה להציע שמות נוספים במספרי 2 או 6.
כנסי לאתר בשם "שם לי" והעזרי בהם.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שמות נוספים...
אביבית28/07/2014האם עמנואל או זוהר מתאימים יותר לתאריך לידה???
אם כן אשמח לפרט ומי יותר...
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה... - תגובה
חנה עטיה28/07/2014לאביבית,
מצטערת,
יש כאן קצת בלגן כתבי לי את השמות הנוספים אליהם רצית שאתייחס.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמחקה לי התגובה...
אביבית28/07/2014רציתי להתייעץ על שמות נוספים זוהר ועמנואל
תאריך לידה 21.7 נולדה ב19:48 משפחת עשור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמחקה לי התגובה... - תגובה
חנה עטיה28/07/2014לאביבית שלום,
עמנואל - מאוד לא, מפה גברית עם אובר מספר 8 - דבר העלול להביא לידי ביטוי את השלילי של המספר.
זוהר - בתחום בחירות הלב שוב מספר 8 - הגברי, שליטה רגשית, בונקר רגשי לא מתאים.
רוצה להמליץ על זהר בלי "ו" - זאת אפשרות בהחלט שיכולה למתן את היעוד הדינאמי, שאפתן, גברי.
נוצרת מפה עם חשיבה מיוחדת, רעיונות מיוחדים, שאמורים לבוא לידי ביטוי בבגרותה (11/2).
נוסף לכך נוספת למפה קלילות, חברותיות, קסם אישי, פיקחות, יכולת נהדרת בעשיה ובקריירה.
מקוה שהספקת לקרוא מה שכתבתי על כרמל לפני כמה ימים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)