מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןאלתר16/04/2008
שלום רב,
נולד לנו בן בתאריך 13.4.08 בשעה 06:40 , שם המשפחה הוא אלתר.
אנחנו מתלבטים בין השמות הבאים :
עמית, לירן, ליעד
אודה תשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת אלתר
ליאת יוגב16/04/2008מבין השמות שהצעתם , השם המועדף הוא עמית שיוצר מצד אחד חוזק כוח שאפתנות מטרות , ומצד שני מידה של רכות זוגיות שיתוף ומשפחתיות , כאשר השמות האחרים פחות מומלצים לירן - יוצר מפה רכה רגשית נשית , והרי מדובר בבן .
בשם עמית נוצר משהו המדגיש גם מידה של חנק , כאשר הגורל הוא 9 - מה שאומר צורך במרחבים ובגדול , אלא שמחוייב ללכת בתלם ובצורה נורמטיבית קונבונציונאלית ...
וכאן השאלה האם קיימות אופציות נוספות ? במידה וכן אעזור להחליט על הטוב ביותר , במידה ולא כך הישארו עם השם עמית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות
אלתר17/04/2008הי,
להלן אופציות נוספות :
יובל
הדר
רואי
ליעד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת אלתר
ליאת יוגב17/04/2008מעניין שהצעתם ולא מעט שמות ובכל זאת עדיין לא יכולה לאמר שקיים השם "האידיאלי" אנסה להסביר , ובכן יובל יוצר מידה של מפת חנק , צדדים מאד פרקטיים מעשיים , יתכן שהוא הטוב מכל ההצעות ובכל זאת קיימת בעייתיות מסויימת של עד כמה אני אוהב את מי שאני בעשייתי , בהמשך הדרך כמובן , אני מציג משהו קליל מול יכולות שהן יותר מעשיות אחראיות , כלומר יהיה חשוב לא להראות קליל , מול הצד המאד רציני ובוגר ביכולותיו ,
השן הדר נותן מפה מדי נשית ורגשית , מדובר כמובן בבן , יוצר בעייתיות בהמשך , בנושא אינטימיות כך גם לגבי השם רואי , יתכן שדוקא השם רועי ב" ע" הוא יותר טוב לעניין של מפת מנהיגות כוח שליטה חוזק מוכשרות פרקטיות רבה מול צורך בעשיה בגדול ...
ליעד יוצר מפה בעייתית , בכל מובן ...
מקווה שלא תתיאשו ... ותציעו עוד אופציות , צר לי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציות
אלתר17/04/2008הי להלן עוד אופציות
אייל
שי
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלתר
ליאת יוגב17/04/2008צר לי , אייל נותן מפה עם מספרים נוקשים , ביחס ל- 9 שהוא מספר הגורל , כמו לא ללכת אם מי שנועד ללכת , ה-9 שזקוק למרחבים , מספרי 7 ו-4 הם מספרים שקיימים בנוסף ודורשים שלמות נוקשות פחות פשרנות ...
שי , יוצר מפה יותר זורמת באיזה שהוא אופן , מספר השם המלא הוא 5 שמדגיש , זרימה עם ה-5 אך סה"כ המספרים הם רגשיים ... אולי זו התשובה , אפשרות , לא מושלמת ...אבל קיימת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציות
אלתר18/04/2008הי,
עוד אופציות שעלו :
יונתן
אורי (הגיה לפי הפירוש האור שלי)
ארז
גיא
עידן
עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת אלתר
ליאת יוגב19/04/2008מבין השמות השם הטוב והמומלץביותר , הוא עידו , מדובר במפת מנהיגות יכולות ללכת קדימה להנהיג , אין בעיה של מספרים נשיים (שקיימים במפות גיא עידן אורי ) ולכן אוהבת את זה , מקווה שגם אתם מתחברים לשם ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)