שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    אלתר
    16/04/2008

שלום רב,
    נולד לנו בן בתאריך 13.4.08 בשעה 06:40 , שם המשפחה הוא אלתר.
    אנחנו מתלבטים בין השמות הבאים :
    עמית, לירן, ליעד
    אודה תשובה מהירה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשפחת אלתר

ליאת יוגב
    16/04/2008

מבין השמות שהצעתם , השם המועדף הוא עמית שיוצר מצד אחד חוזק כוח שאפתנות מטרות , ומצד שני מידה של רכות זוגיות שיתוף ומשפחתיות , כאשר השמות האחרים פחות מומלצים לירן - יוצר מפה רכה רגשית נשית , והרי מדובר בבן .
    בשם עמית נוצר משהו המדגיש גם מידה של חנק , כאשר הגורל הוא 9 - מה שאומר צורך במרחבים ובגדול , אלא שמחוייב ללכת בתלם ובצורה נורמטיבית קונבונציונאלית ...
    וכאן השאלה האם קיימות אופציות נוספות ? במידה וכן אעזור להחליט על הטוב ביותר , במידה ולא כך הישארו עם השם עמית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציות נוספות

אלתר
    17/04/2008

הי,
    להלן אופציות נוספות :
    יובל
    הדר
    רואי
    ליעד

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשפחת אלתר

ליאת יוגב
    17/04/2008

מעניין שהצעתם ולא מעט שמות ובכל זאת עדיין לא יכולה לאמר שקיים השם "האידיאלי" אנסה להסביר , ובכן יובל יוצר מידה של מפת חנק , צדדים מאד פרקטיים מעשיים , יתכן שהוא הטוב מכל ההצעות ובכל זאת קיימת בעייתיות מסויימת של עד כמה אני אוהב את מי שאני בעשייתי , בהמשך הדרך כמובן , אני מציג משהו קליל מול יכולות שהן יותר מעשיות אחראיות , כלומר יהיה חשוב לא להראות קליל , מול הצד המאד רציני ובוגר ביכולותיו ,
    השן הדר נותן מפה מדי נשית ורגשית , מדובר כמובן בבן , יוצר בעייתיות בהמשך , בנושא אינטימיות כך גם לגבי השם רואי , יתכן שדוקא השם רועי ב" ע" הוא יותר טוב לעניין של מפת מנהיגות כוח שליטה חוזק מוכשרות פרקטיות רבה מול צורך בעשיה בגדול ...
    ליעד יוצר מפה בעייתית , בכל מובן ...
    מקווה שלא תתיאשו ... ותציעו עוד אופציות , צר לי ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אופציות

אלתר
    17/04/2008

הי להלן עוד אופציות
    אייל
    שי

תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלתר

ליאת יוגב
    17/04/2008

צר לי , אייל נותן מפה עם מספרים נוקשים , ביחס ל- 9 שהוא מספר הגורל , כמו לא ללכת אם מי שנועד ללכת , ה-9 שזקוק למרחבים , מספרי 7 ו-4 הם מספרים שקיימים בנוסף ודורשים שלמות נוקשות פחות פשרנות ...
    שי , יוצר מפה יותר זורמת באיזה שהוא אופן , מספר השם המלא הוא 5 שמדגיש , זרימה עם ה-5 אך סה"כ המספרים הם רגשיים ... אולי זו התשובה , אפשרות , לא מושלמת ...אבל קיימת ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אופציות

אלתר
    18/04/2008

הי,
    עוד אופציות שעלו :
    יונתן
    אורי (הגיה לפי הפירוש האור שלי)
    ארז
    גיא
    עידן
    עידו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשפחת אלתר

ליאת יוגב
    19/04/2008

מבין השמות השם הטוב והמומלץביותר , הוא עידו , מדובר במפת מנהיגות יכולות ללכת קדימה להנהיג , אין בעיה של מספרים נשיים (שקיימים במפות גיא עידן אורי ) ולכן אוהבת את זה , מקווה שגם אתם מתחברים לשם ..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו