מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבןטלי04/09/2014
שלום רב, רציתי בבקשה להתייעץ ילדתי בן ב - 30/8/14 ואני רוצה לקרוא לו שי-אל. שם משפחה ניסימוב. האם יש חיבור ביניהם?
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לבן - תגובה
ליאת יוגב04/09/2014טלי , האם קיימות אופציות נוספות , מספר הגורל של התינוק הינו 9 , מספר המוכיח על הצורך להגיע לבגדול , לתקן העולם , מרחב מחיה , הבנה נתינה רבה , מול זה , מתקבלת מפה , על פי השם שי אל , מפה שיש בה צדדים של תסכול , כמו גם קונפליקט בציר הבחירה המקצועית .
לכן , במידה וקיימות אופציות נוספות , ניתן יהיה להיטיב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
טלי04/09/2014אביאל, אוראל, בן-אל, סהר, סער, ניראל, ליאב, דנאל, אושרי,לי-אור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
טלי04/09/2014למרות כל שמות שרשמתי אני הכי מתחברת לשם שי-אל.....עכשיו אני ממש מתלבטת ואני צריכה כבר לבחור שם לפני הברית.
הילד שלי בא לעולם מבלי שהתכוונתי להביא ילדים נוספים והוא הגיע כמתנה לכן אני כל כך התחברתי לשם ומבחינתי זה בדיוק מה שאני מרגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות נוספים - תגובה
ליאת יוגב05/09/2014טלי , מבין השמות הנוספים שהצעת , השם ניר אל , הוא השם היותר מומלץ ! מתקבלת מפת מנהיגות , עוצמתית ומובילה . כאשר אם בכל זאת , לא מתחברת לשם הנ"ל .
תהיי שלמה בבחירת השם שי-אל , המפה בסה"כ לא רעה ... לשיקולך !
בחנתי את כל השמות האחרים , אך לא נמצאו כמתאימים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף ....
טלי05/09/2014אילעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם נוסף .... - תגובה
ליאת יוגב05/09/2014אילעי , מפה לא מיטיבה , אך עילי בכתיב זה , אפשרי , המפה המתקבלת הינה מפת מנהיגות . אפשרי בהחלט!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)