שם לבן שנולד ב-7-9-14

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן שנולד ב-7-9-14
    יוסף
    14/09/2014

שלום
    אני ואשתי מתלבטים בין שמות אריאל ושון עבור בן שנולד ב-7/9/14
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן שנולד ב-7-9-14

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם המשפחה

יוסף
    14/09/2014

שם המשפחה הוא רשקובסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשפחה - תגובה

ליאת יוגב
    16/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשפחה - תגובה

ליאת יוגב
    16/09/2014

מספר הגורל של התינוק הינו 5 , מספר המוכיח על הצורך בחופש ,ריגוש , עניין , סקרנות , תקשורת וחברה , מול זה , מבין השמות שהצעתם , השם אריאל נראה כמתאים יותר (בהנחה שחושבים בשפה העברית,כשבוחרים השם )??
    המפה המתקבלת , צדדים יחודיים , זורמים וילדיים , אך כלפי חוץ יהיה חשוב לו להראות צדדים יותר מתונים אולי אף - ביישנות מסויימת , מתקבלת מפה שנקראת - פחות קבלה עצמית . אם רוצה להראות לעולם משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא ממש מקבל את מי שאני . למרות זאת , המפה המתקבלת בבחירת השם אריאל , עדיפה על המפה מתוך השם שון .
    חשוב שתנסו להתחבר לשמות נוספים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו