מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת שםהחלפת שם02/11/2014
ילדתי בן בתאריך 4.5 בשעה 9 בבוקר זה ילד חמישי אחרי 3 בנים ובת
שהילדה הקטנה בת חמש וחצי
היתה לי התלבטות קשה בבחירת השם
והיו לי הרבה שמות שמאוד רציתי השם שקראתי הוא אביב
והשמות שרציתי הם : בר גל , ליאם ,סהר, ליאל,רום,שחר, יהלי
אני רוצה להחליף לו לאחד מהשמות
איזה מבין השמות הכי מתאים לו?
והאים השם אביב מתאים לו מבין כל השמות?
ומה השם שמתאים לו אחרי השם אביב כדי שאוכל להחליף
בתודה
קטי וגלעד בן דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שם - תגובה
חנה עטיה02/11/2014שלום לך,
כתבי בבקשה תאריך לידה ברור עם שם פרטי ושם משפחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שם
החלפת שם03/11/2014שם התינוק אביב בן דוד
תאריך לידה 4.5.14
שם ההורים קטי וגלעד בן דוד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שם - תגובה
חנה עטיה03/11/2014שלום לך,
יעודו של הילד הינו מספר 16/7 - הוא הגיע לעולם להיות איכותי, רציני, חכם, מעמיק, בוגר, בעל עומק רגשות, אינדיבידואליסט וכו'.
ה 16 הקארמטי עלול להקשות עליו להגיע ליעודו עד שיתגבר על השלילי של המספר.
השם אביב יוצר לו מפה עם יכולות מאוד טובות בעשיה, יכולת רוחנית גבוהה לאחר התפתחות, מפת מנהיגות, שאיפות גבוהות וכו'.
בקשר להחלפת שם - חשוב שתבררי עם עצמך מדוע את רוצה להחליף את השם כיוון שבעקרון איני ממליצה על כך.
אבל - שני דברים - המפה המולדת היא הקובעת כ 80%. גם אם תשני את השם זה לא באמת ישנה לו את המפה. ומצד שני חשוב ביותר שתאהבי את השם שהענקת לבנך, ולכן חשבי היטב האם ברצונך לשנות את השם. השם היחיד הבא בחשבון הוא ליאל.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי שם
קטי03/11/2014חנה
תודה רבה לך על העזרה
לפי תשובתך הבנתי שלא כדאי להחליף לו את השם
ושהשם אביב מתאים לו
הבנתי נכון?
והאם ליאל יותר טוב מאביב?
תודה רבה על העזרה מעריכה זאת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי שם - תגובה
חנה עטיה04/11/2014לקטי שלום,
בעקרון אני נגד החלפת שם.
השם שאת מעניקה לבנך אלה הציפיות שלך ממנו ואחר כך הציפיות שלו מעצמו - הכל בתת מודע.
אני כן חושבת שאביב עדיף, אך זה לא חד משמעי גם בליאל יש בהחלט דברים טובים.
הכי חשוב שתאהבי את השם שהענקת לבנך, כי זה הקשר הרגשי שלך אליו.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)