מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןפרלי ודב22/04/2008
שמי פרלי ובעלי דב פישל ילדנו בשעה טובה ב17/4/08 בשעה 6:43 בערב ביום חמישי אני מאוד מתחברת לשם יהלי ושם שני דביר כבקשת ההורים של בעלי לזכר אימא של הסבא - זה נכד ראשון במשפחה האים מתאים????
תודה פרלי ודב פישל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרלי ודב
ליאת יוגב22/04/2008מבין שתי ההצעות שהצעתם , דביר הוא השם המועדף , ללא ספק , ראשית מספר הגורל של התינוק הוא 13-4 מה שיוצר צורך בבטחון מסגרת ויציבות , המפה של דביר פישל יוצרת מפה הרמונית , מספרים זוגיים , 2 ו -6 יום 8 וגורל 4 - אלה המספרים המרכיבים את המפה , מה שאומר , ילד טוב הולך בתלם , סטנדרטי , משהו מאד הרמוני וזה מה שחשוב , בבחירת השם הנכון .
לעומת זאת השם יהלי , יוצר מפה נוקשה , קושי בביטוי רגשות , וממש לא מומלץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה הברית קרובה
פרלי ודב23/04/2008הבנתי שהשם דביר שם חזק וטוב השאלה שניהם יחד יהלי דביר פישל האים גם טוב.
דביר רצינו כשם שני מה דעתך על צירופם יחד ------ יהלי דביר פישל
תודה רבה לך פרלי ודב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרלי ודב
ליאת יוגב23/04/2008האם בכוונתכם לקרוא לבנכם בשם יהלי דביר ? נראה לי שזו לא התשובה ומשום כך , אומר שפחות מומלץ ...
השם יהלי ובתעודת הזהות יכתב גם דביר , ואם כך עדיין משאיר מפה שהיא נוקשה במהותה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שם
פרלי ודב23/04/2008מצטערת על העקשנות שלי כול ההריון חשבתי אחרת איך נישמע שילה דביר או יש משהו שאת ממליצה אני ממש לא יודעת מה לעשות
תודה פרלי וסליחה על העקשנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרלי
ליאת יוגב23/04/2008לא הבנתי עד הסוף על איזה שם מתעקשת , אנא צרי קשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)