מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת- זיו, רוני, אלה, אריאלרינת03/02/2015
היי,
נשמח להתייעץ לגבי שם לבת עם תאריך הלידה-
יש לנו בעזרת השם ניתוח קיסרי ביום ה׳ 5/2/2015
שם המשפחה דיויש
איזה שם מומלץ מהשמות שציינו-
זיו
רוני
אלה
אריאל
אופיר
תודה רבה, רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת- זיו, רוני, אלה, אריאל - תגובה
חנה עטיה03/02/2015לרינת שלום,
כל מה שאני מייעצת זה רק אם הילדה באמת תיוולד בתאריך הנקוב.
אם התאריך ישתנה, דברי אינם רלוונטיים.
בתאריך הנקוב יוצא יעוד מספר 6 - מספר נשי, וריגשי, טוב לב, משפחתיות, חשיבה על הסביבה והקהילה, אסתטיקה ויופי.
השמות שהצעת אינם יוצרים מפה מספיק הרמונית לילדה, חישבי על שמות נוספים במספרי - 6 או 3 - ואבדוק כל שם איזו מפה הוא יוצר.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו, רוני, אלה, אריאל
רינת03/02/2015תודה רבה על התשובה, נמתין לאחר הלידה ואכתוב לך.
רינת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו, רוני, אלה, אריאל
רינת03/02/2015שאלה קטנה, ראיתי שעם השם אלה ושם המשפחה המס׳ גם יוצא 6 כמו תאריך הלידה וכך גם עם השם אופיר (שהוא בעדיפות פחות עליונה אך על הפרק).
מדוע אם כן, יש בעיה עם השם אלה לדוגמא?
אגב אם אנחנו מאד מחוברים לשם זיו, את עדיין ממליצה לוותר עליו בגלל המספרים?
תודה, רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו, רוני, אלה, אריאל - תגובה
חנה עטיה03/02/2015לרינת שלום,
דבר דבר:
אלה = מספר 9 + שם משפחה מספר 6 = 15 = 6.
היעוד הוא גם 6 - זה אומר שסה"כ המפה יש בה 70% מספר 6 - זה נחשב לאובר ועלול לבוא לידי ביטוי השלילי של המספר, מה גם שאותיות אהו"י (החשיבה, שאיפות) יוצר מספר 5 - מאוד נוגד ל 6 (קושי בזוגיות ובבחירות הלב).
אופיר = 9 - אותה בעיה עם ה 6 ובחשיבה יושב מספר קארמטי 16/7 שיכול להקשות על החשיבה האיכותית עמוקה של ה 7.
זיו - לא מאוד דיס הרמוני, אך אם מתיעצים אז אומר ש - רוב המפה הרמונית, אך כלפי העולם היא תציג תדמית שונה מהמפה הרגשית, נשית, זוגית אליה היא נולדה. היא תקרין קלילות, פחות אחריות, פחות רגישות וכו'. זה אומר שהיא תצטרך ללמוד לאהוב את מי שהיא נועדה להיות בעולם הזה.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו, רוני, אלה, אריאל
רינת04/02/2015חנה, אני מאד מודה לך על התשובות המפורטות.
האמת שאנחנו ממש בדילמה כי אלה השמות שחשבנו עליהם וכרגע לא עולה לנו שום דבר אחר וזה גם עניין רציני בחירת השם.
אני לא יודעת לאיזה כיוון ללכת. הרי שם המשפחה נותן את המס׳ 6, וכך גם תאריך הלידה אז בעצם איזה שם לחפש מבחינת גימטריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו, רוני, אלה, אריאל - תגובה
חנה עטיה04/02/2015לרינת שלום,
מציעה לחפש שמות פרטיים במספרי 3 (הכי מומלץ) ואז יצא 9 ביכולות הנרכשות.
כל שם אבדוק איזו מפה הוא יוצר לילדה - כי יש היבטים רבים נוספים בבחירת שם.
אני לרשותכם.
רינת04/02/2015הי חנה,
שוב תודה.
מה דעתך על השם יובל?
רינת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו, רוני, אלה, אריאל - תגובה
חנה עטיה04/02/2015לרינת שלום,
יובל - מעולה !!!
בדיוק כמו שיחלתי.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)