מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןשוש רצאבי26/04/2008
שלום,
אנחנו נמצאים לכמה שנים בארה"ב וכאן צריך להחליט על שם מראש ולהודיע כבר בעת הלידה את השם. לי באופן אישי זה מאוד קשה כי בלידות הקודמות היו לי שמות בראש ואחרי שראיתי את התינוקת (זה בן ראשון אחרי 3 בנות) ידעתי מה מתאים ומה לא. יש עוד זמן עד הלידה 6.9.08 אבל הייתי רוצה לפחות לדעת איזה שמות טובים או לא.
מספר שמות בינתיים עלו על הפרק:
ליאב
ליעד
איתי
שמי: שושנה שרה רצאבי ת.ל. 16.3.1978
שם בעלי: דורון רצאבי ת.ל. 30.1.1969
תודה רבה!
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוש
ליאת יוגב26/04/2008השאלה ראשית , האם את חושבת בעברית , כלומר האם בחירת השם לבינכם הוא בעברית או שאתם מחוברים מאד לשפה האנגלית ,
על כל פנים תשובתי תתבסס על פי השם בעברית ואם קיים תיקון על כך תקנו אותי ,
חשוב לדעת כמובן מהו תאריך הלידה , על כל פנים השמות ליאב ואיתי נותנים שם פרטי 7 מה שאומר , שהשם המלא מקבל , 13-4 = מספר קרמטי , שבהחלט לא מומלץ , לכן אני פחות ממליצה על השמות הנ"ל ..
השם ליעד נותן מספרים רכים מדי , נשיים , כמובן שחשוב לראות מהו מספר הגורל = כלומר צמצום תאריך הלידה , כאשר , מהסיבה הזו בלבד , חשוב שתכינו שמות נוספים שאוהבים ומתחברים אליהם .
נשתמע ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שוש רצאבי28/04/2008תודה על התשובה וההבהרות.
אנחנו סגורים על שם בעברית בלבד אבל רוצים שם שלא יהיה קשה לאמריקאים לבטא (בלי ר או ח).
מה עם השמות:
גל
דקל
אדיב
שי
איך בכל זאת מחשבים לבינתיים ללא תאריך לידה?
תודה,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש
ליאת יוגב29/04/2008מבין השמות שהצעת השם שי הוא המומלץ ביותר , כאשר לא סופי , אבל בהחלט אפשרי מאחר ונותן שם מלא 1 שם המשפחה הוא 6 רצאבי - מול שם פרטי 4 ביחד נותן כמובן 10- שזוהי קרמה חיובית , יכולת התגברות על מכשולים לאורך הדרך בחיים , זאת במידה ומספר הגורל לא יהיה 2 , כי אז יצור קונפליקט ,
הטוב ביותר הוא לבחור כמה שמות נוספים מלבד אלה שהצעתם ובזמן המתאים ליצור קשר נוסף ,
כאשר השמות שהצעת גל שקד ואדיב פחות מומלצים , כל אחד וסיבותיו הוא .
בתקוה להשתמע . ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שמות
שוש רצאבי29/04/2008תודה רבה על ההצעות. יש לי מספר שמות נוספים להציע, וכך אולי יהיו כמה אופציות בסוף.
שגב
דקל
נבו
אושר
תבור
וכך אולי חוץ משי יהיו מספר אופציות לבחור בבוא העת.
שוב תודה ונשתמע
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו נכנס לשרשור שלי...
שוש רצאבי29/04/2008איכשהו מישהו נכנס לשרשור שלי.
אשמח אם תוכלי לעדכן אותי לגבי השמות הנוספים שהצענו.
תודה,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש
ליאת יוגב30/04/2008לא סופי ובכל זאת , שמות המועדפים מתוך הרשימה שהצעת הם - אושר תבור .
נשתמע לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת הגאולה בדרך.....
אייל29/04/2008המון תודות לך על הסבלנות
ככל הנראה השם שיבחר יהיה מיקה מכל המלצותיך
לא התיחסת לשם עלמה בתגובתך... יש סיבה ? מה לגביו..?
ושוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ליאת יוגב29/04/2008אני שמחה על בחירתכם , ולשאלתך על השם עלמה , נוצרת מפה של מידת חופש רבה מדי , וכן מספר קרמטי 14-5 שיוצר , צורך כל הזמן לשנות לגוון , ובכלל לא ממליצה על מספרים קרמטיים , ולכן השם לא מומלץ .
אז דרך צלחה בגידול התאומות , ד.א . אני עצמי תאומה גם כן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)