מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבןאינה09/04/2015
שלום. רציתי לבדוק לגבי שם לבן שנולד היום ב 9.4.2015 בשעה 6:41. שם משפחה מודיעה. שם שרצינו לבדוק אראל. שם שלי אינה של בעלי סטניסלב . תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לבן - תגובה
חנה עטיה09/04/2015לאינה שלום,
הילד הגיע לעולם עם יעוד מספר 3 וזה אומר שהוא בא לעולם להיות "קסם על ים כנרת", נחמד, מצחיק, אופטימי, יצירתי, ילדי, אוהב חברים ולדבר.
השם אראל יוצר לו מפה מאוד דיס הרמונית בכמה מקומות, גם קארמטי וגם דיס הרמוניה גדולה בתחום הקריירה, לימודים ותעסוקה.
רציתי להציע (דבר שאני לא עושה בד"כ) שתכתבו את השם אריאל ואז התמונה תהיה שונה לגמרי ותתקבל מפה יפה.
אם תרצו ותבחרו - ארחיב את ההסבר על השם אריאל או שתציעו שמות נוספים.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אינה09/04/2015היי חנה תודה רבה על התשובה. אולי תוכלי למקד אותנו יותר, איזה מספר נומורולטגי שם צריך להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - תגובה
חנה עטיה09/04/2015שלום לאינה,
בעקרון מספר 8 מתאים לילד, אולי גם מספר 1.
הילד מאוד רגיש עם יום הלידה 9 - מספרים יותר רכים.
חשוב לתת שם שיצור מפה יותר חזקה וגברית.
אך - כל שם שתציעו אצטרך לבדוק איזו מפה הוא יוצר. לא כל שם יתאים.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לילד
אינה09/04/2015היי חנה.
רציתי לבדוק לגבי שמות הבאים לפי מספר נומורולוגי שאמרת לנו:
יגאל,ניב,ניר ואוריאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לילד - תגובה
חנה עטיה10/04/2015לאינה שלום,
השם המומלץ הוא יגאל - כאשר נוצרת מפה הרמונית לילד.
שילוב של קסם רב, חברותיות, תקשורת עם יכולות של ארגון, ניהול, דינאמיות רבה כל המפה.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אינה10/04/2015היי חנה. תודה רבה. ואיזה מפה יוצאת עם שם ניב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - תגובה
חנה עטיה10/04/2015לאינה שלום,
אם השם ניב היה יוצר מפה הרמונית לילד, אז בודאי הייתי מציינת זאת בשמחה.
עם השם ניב - נוצרת מפה בה תחום בחירות הלב, זוגיות, העולם הפנימי שלנו עם עצמנו הינו דיס הרמוני - זה 4 מול 3 - היעוד 3 רוצה בן זוג קליל ומקסים, ילדי, זורם, וורבלי, מצחיק (אלה הינם הצרכים הרגשיים העמוקים). מספר 4 (בחשיבה) רוצה בן זוג מסגרתי, "מרובע", מפרנס טוב, אוהב שגרה וכו.
תארי לעצמך בתוך בן האדם 2 צרכים מנוגדים לגמרי.
ולכן אני בעד להתייעץ בבחירת שם לילד שנולד, כדי לאפשר לו חיים טובים כמה שניתן, כי אין מפה מושלמת.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן
אינה13/04/2015היא חנה אתה יכולה בבקשה לתת לי מפה יותר מפורטת של שם יגאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן - תגובה
חנה עטיה13/04/2015שלום לך,
על היעוד כתבתי לך שהוא מספר ילדי, רגיש, מקסים, יצירתי, אוהב חברים, לא אוהב להיות לבד, אופטימי, חי את הכאן ועכשיו.
עם 9 ביום הלידה בעולם הפנימי שלי הוא רגיש, טוב לב, רך ולכן השם יגאל מוסיף לו גבריות, עוצמה, כושר ניהול וארגון, צורך ויכולת להצליח כלכלית. בחשיבה יושב מספר פיקח שיודע למצוא פתרונות קלילים ויודע לאלתר פתרונות.
תהיה לו תקשורת טובה עם אנשים וחברים.
השם יגאל בהחלט מאזן את הרגישות אליה נולד.
אך בהחלט יש להתייחס לרגישותו הרבה ולתת לו הרבה חום ואהבה, צחוקים ודיבורים ישמחו אותו.
בהצלחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)