אמיר או אורי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• אמיר או אורי
    בן
    29/04/2008

אשתי ילדה לפני כמה ימים - 24.4.08, שם המשפחה הוא דבש כמו הנוזל הטבעי הידוע. אנחנו מאוד מתלבטים בין אורי (עם שורוק) לאמיר. מה דעתך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמיר או אורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין את שם האם...

בן
    29/04/2008

שמה הוא נועה ושם המשפחה דבש כאמור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן

ליאת יוגב
    30/04/2008

בין אורי לאמיר , עדיף אמיר וזאת מאחר ומספר הגורל של התינוק הוא 11-2 מה שאומר רגישות רבה צורך בשיתוף עידוד אינטימיות , גם כי בהמשך ה-11 יכול לבוא לידי ביטוי בהיבט רוחני , הנחיה , משהו הרבה יותר גבוה ... השם אמיר יוצר מפה הרמונית זוגית יום 6 גורל 2 - 11 שם מלא 8 , שם פרטי 8 כלומר קיימים חלקים רגשיים זוגיים סטנדרטיים , הליכה בתלם , מול הרגישות קיים כוח , חוזק חוסן רב וגישה פרקטית מעשית .
    בשל אותן סיבות הנכון הוא השם אמיר ,
    כאשר השם אורי יוצר קונפליקט בין ה-1 שם פרטי שם מלא , לגורל 2-11 ומשום כך פחות מומלץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת יוגב

בן
    03/05/2008

אומנם לא הבנתי את צירופי המספרים ואת ההסבר (כנראה שאני גם לא ממש אמור...) אך אני מבין את ההקשר החיובי של השם. אני ואשתי מאוד מאוד מודים לך - שמו בישראל יהיה אמיר :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו