מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוףכלנית30/04/2008
שלום רב, לצערי מעל 3 שבועות וביתי ללא שם . בהתיעצות אתך, צימצמנו לאיה, גלי. שם נוסף הוא מיריים אנא חיווי דעתך.
על מריים בנפרד ועל איה מיריים.
שם משפחה מנר
נולדה ב7 לאפריל
תודה מראש על כל העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלנית
ליאת יוגב30/04/2008לא זכור לי מה היתה הצעתי בעניין השם לביתך , כאשר ללא ספק השם גלי נפלא , לא ברור לי השם מיריים , כפי שכותבת אותו , אני אישית לא מכירה גם כי הכל אפשרי , כנראה
השם מיריים בכתיב הזה , מוכיח על מפה מאד הרמונית רגישה , מבטאת , ולגמרי לא רעה ...
אז מה הקושי בלהחליט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קושי רב! עזרי לי
כלנית30/04/2008שאלתי היא איך השם איה מרים/מריים?
או לחילופין גלי מריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף
כלנית30/04/2008נולדה ב7 לאפריל
שם משפחה מנר
אני אוהבת איה וגלי, בעלי רוצה להוסיף לאחד השמות את שם אימו- מרים או מריים.
מה דעתך על התוספת ואיזה שם עדיף.?
האם את ממליצה בכלל שתי שמות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכלנית
ליאת יוגב01/05/2008השם גלי נפלא , אפשר בהחלט להוסיף שם שני - מריים , חשוב לכתוב אותו באופן שכתבתי ,
יש משמעות מסויימת לשם שני , כאשר ההתייחסות היא בעיקר לשם הראשון, שעליו אני נותנת את ההסבר שלי , ואם כך מדובר בילדה שיש בה חלקים זורמים מבטאים , מול צדדים שאפתניים , כנראה מי מכם כהוריה , אדם מאד שאפתן , האם ? עצמאית יחודית , תוך עומק ואיכות ,
בקיצור , אפשר לסגור על שם , הוסיפו , כפי שציינתי מריים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת קטנה וזהו.... את נהדרת
כלנית01/05/2008קודם כל אני מאוד מודה לך על הכל!
התייחסת לגלי, אך בעבר אמרת שגם איה מצויין עבורה.
השם איה מריים טוב???!
תודה רבה רבה על העזרה הרבה.
ואכן אביה של הילדה מאוד מאוד שאפתן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תחווי דעתך על השם איה
כלנית01/05/2008איה מריים מנר
7/4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלנית
ליאת יוגב02/05/2008השם מריים הוא שם שני , ואם כך כל התייחסות לשם הנוסף פחות משמעותית , על כל פנים בין השם איה לגלי , עדיף גלי , כאשר המפה של איה ,יוצרת משמעות של פחד מאיבוד שליטה , אם כל העומק והאיכות ודרישת השלמות , צדדים של תובנה מול צדדים ילדיים שלזה היא בעצם נועדה , כמספר גורל 3 .
ועכשיו לשיקולכם , בין השם איה לגלי ...
מקוה שעזרתי ולא גרמתי לבלבול ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)