מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמות לתאומים בנים שנולדו ב-22.4אושרה07/05/2008
שלום רב!
שמי אושרה, ביום שלישי 22.4.2008 יז' ניסן ילדתי תאומים, הראשון נולד בשעה 8:20 בבוקר והשני 8:22 רציתי להתייעץ בנושא שמות לתאומים, מה מתאים ביותר ?
לראשון האם מתאים השם יהלי ?
לשני יש מספר רעיונות : ליעד, אלעד, איתי, אפיק, אילי, מה מתאים ביותר ? פתוחים לרעיונות נוספים.
תודה רבה אושרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרה
ליאת יוגב08/05/2008אנא הוסיפי את שם המשפחה של התאומים , כדי שאוכל לענות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
אושרה11/05/2008שם המשפחה של התאומים הוא :נאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרה שלום
ליאת יוגב11/05/2008השם אילי , לא מומלץ , מול זה השמות ליעד ואלעד , מאד תואמים מבחינת המפה ,
שניהם , השם הפרטי הוא 6 ואם כך השם המלא 2 , לגורל = צמצום תאריך הלידה שהוא 9 , צירוף שיוצר יכולת הבנה רגישות רבה , חלקים רכים מול צד מאד מטרתי שאפתן ,
לא רע לגמרי ,
איתי יוצר מפה שיש בה פחות קבלה עצמי , מאחר ורוב מספרי המפה הם מספרים אי זוגיים , מול עד כמה חשוב לי להראות מאד זוגי שותפי , גם אם הרצון שלי הוא להיות יחודי עצמאי , למדתי שהעולם לא יאהב אותי בחלקים האלה , המאד יחודיים פרטיים , ואם כך עד כמה אני אוהב את מי שאני
השם אפיק , נותן שם פרטי 11-2 ילד אידיאל , כך יבין שאמא רוצה אותו , זולתי הרמוני ורגיש , מול זה המספרים במפה הם מספרים מאד מנטליים , חכמה רבה ותובנה מיוחדת .
מי שיכיר מבחוץ , לא תמיד יכיר מבפנים , הפנים יותר משוחרר , החוץ יותר רציני בוגר ונוקשה משהו .
שמות אחרים שתציעו אתן עליהם הסבר ,כאשר אני , לא זו שמציעה השמות... אלא מסבירה את משמעות השמות הנבחרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אושרה12/05/2008ליאת תודה רבה על התייחסותך ועזרתך. לא התייחסת לשם יהלי לתאום הראשון האם יש משמעות לשעת הלידה ? הייתי רוצה לבדוק את השם יהלי ולתאום הראשון ולתאום השני נבחר כנראה את אחד השמות ליעד או אלעד.
שוב תודה רבה על עזרתך
אושרה נאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרה שלום
ליאת יוגב12/05/2008השם יהלי , יכול בהחלט להתאים , המשמעות היא - שם פרטי 1 , לכיוון יחודי אינדבדואליסטי עצמאי , כך לפחות יקלוט , שאמא רוצה אותו ...
מה שמתקבל בכלל המפה שלו , מספרים של חופש ריגושים עניין סקרנות , צדדים עצמאיים יחודיים , מול הצד של המשפחתיות , כלומר עולם הצרכים הולך בכיוון היותר יחודי , מול מציאות החיים שתדרוש לא פעם להיות יותר משפחתי הרמוני , כלומר יש רצוי , ויש מצוי ...
ובכל זאת לגמרי לא רע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה
אושרה12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה נאור
אושרה09/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אושרה
שני12/10/2008ואיך בסוף קראת להם?? (סקרנית, בחודש חמישי עם 2 בנים!) :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)