מזי או מזל

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מזי או מזל
    גילה
    12/05/2008

עד גיל 20 כולם קראו לי מזל, החלטתי לשנות את שמי (לא בתעודת הזהות) למזי, וכך קוראים לי ב-7 שנים האחרונות. נולדתי ב-17/7/80 וברצוני לדעת שהשם אכן מתאים לי יותר משמי הקודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזי או מזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזי

ליאת יוגב
    12/05/2008

כדי שאענה לך , חייבת את שם המשפחה שלך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחתי

גילה
    12/05/2008

שם נעוריי היה שחימוב וכעת הוא מקסומוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזי

ליאת יוגב
    12/05/2008

האתר נועד לבחירת שם לתינוק
    רק הערה השם מזי מקסומוב יוצר מפה שיש בה צדדים קונפליקטיים בין ה-4 ל-5 צדדים מאד מסגרתיים מול צדדים מאד זקוקים לריגושים עניין סקרנות , תנועה , אז מה בוחרת מבחינה מקצועית , משהו שיש בו את הצד הבטוח והיציב , לא , כי אז יהיה חסר עניין וריגוש ,
    ברור שזו לא תשובה ממצה , אך בקטנה זו כרגע תשובתי , במידה ותבחרי להתייעץ בצורה רצינית יותר , 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו