תינוקת בת שבועיים ללא שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שבועיים ללא שם
    מיכל
    12/05/2008

שלום,

התינוקת שלי בת שבועיים ועדיין אין לה שם.
    ההתלבטות היא בין כמה שמות
    יעל
    יהל
    אילה (עם חיריק בא', נקרא כמו הילה)
    אביגיל
    תמר

היא נולדה בתאריך 29.4.08 בשעה 5.50 AM, שם המשפחה הוא דטנר.

אשמח מאוד אם תקלי על החלטתנו בבחירת שם לתינוקת.

תודה מראש
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שבועיים ללא שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל

ליאת יוגב
    12/05/2008

מבין כל השמות שהצעת , השם יעל ואביגיל - לא מומלצים , מאחר ויוצר מספר שם מלא 13-4 שמשמעו קרמה נוספת , על מספר הגורל שנולדה וגם הוא מספר קרמה 7-16 ,
    ואם כך תיווצר מפה נוקשה במיוחד , פחות לחשוף רגשות משום כך ומאד סיבות - יורד מהפרק .
    השם יהל יוצר מפה שיש בה עוצמות רגשיות חזקות , לא תמיד קל בילדות ,
    הפנים הוא 7 מספר לא סטנדרטי , צורך בפרטיות אינדבדואליות , אלא שהחברה סביבה וכל השאר ידרשו ממנה ללכת ולהיות מאד סטנדרטית , זוגית ילדה של אהבה והרמוניה , לטוב ולרע , כמו לאמר לא תמיד אפשר שיתנו לה להתחבר לעולם האמת , ה-7
    שיש בו עומק למידה חכמה ... וצורך ביחודיות בפרטיות ...
    השם תמר , נותן שם מלא 3 המרכך משהו את ה-7 היותר נוקשה ,
    גם כי אין בשם תמר דטנר , אותיות אהוי , א ה ו י , מה שיוצר ,מה המיקוד ? לאן הדרך בהמשך יכולת התחברות רוחנית , ביה"ס פתוח מאד יכול להתאים משום כך לילדה שכזו - ע"פ השם תמר . .
    מוכר לנו גם נתן דטנר , כמי שאין לו אותיות א ה ו י , האם יש לך קשר כלשהו אליו ?
    מקווה שעזרתי ,מה גם שמורכב משהו , במידה ותרצי לדבר , התקשרי 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת

מיכל
    14/05/2008

תודה על תגובתך, מה שלא כל כך הקל עליי, וזאת משום שאני יותר אובדת עצות.
    העובדה שלבת שלי אין עדיין שם מטרידה אותי.

החלטתי שאני אלך בדרך ההפוכה, שזה אומר אני אחפש שם על פי הערך הנומרולוגי המתאים לתאריך לידתה ולשם המשפחה. (29.4.08, דטנר)

כך שאיזה ערך נומרולוגי אני צריכה לחפש בשמות?

בקשר לשאלתך לגבי נתן דטנר, אין ביננו קרבה משפחתית,, ואם אני לא טועה נדמה לי ששם משפחתו הוא דנטנר.

תודה מראש
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו