מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התיעצות בנוגע לשם לתינוק מתור שנולד אתמולענבל קליין08/03/2016
שלום נולד לנו בשעה טובה תינוק בתאריך 7/3 בשעה 19:30השמות שלנו ענבל וכרמי קליין חשבנו על השמות נדב, שלו, אופק,אלמוג נשמח לדעת איזה שם הכי מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התיעצות בנוגע לשם לתינוק מתור שנולד אתמול - תגובה
ליאת יוגב10/03/2016ענבל , מספר הגורל של התינוק , 1 מספר המוכיח על ילד יחודי ,פרטי, עצמאי , חשוב יהיה לתת לו את הייחודיות שלו , מבין השמות שהצעתם ,השם אופק , יוצר מפת מנהיגות ,
השם שלו , יוצר מפה דינמית , המון אקשן עניין , היסחפות , מול עובדה שכלפי חוץ ,חשוב יהיה לו להיראות יותר הרמוני , משפחתי , רגיש ושלו .
שני השמות אפשריים , לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות לגבי שם נוסף
ענבל קליין13/03/2016תודה על התשובה, בעלי ואני מאוד אוהבים את השם נדב משאר השמות האם גם יכול להתאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התיעצות לגבי שם נוסף - תגובה
ליאת יוגב13/03/2016השם נדב , לא מומלץ !! מספר הגורל של התינוק = 1 יחודי עצמאי פרטי , מול המספרים האחרים שנוצרים במפה 2 ו-4 , נוצרת מפת חנק , המדגישה , שבחוויה שלה , לא יבינו לעולם הצרכים שלה . מפת חנק , עלולה ליצור בעיות כרוניות , כמו גם , מיגנוט של אנשים קרים , אדישים נוקשים או שתלטנים שלא יבינו לעולם הצרכים שלה .
כמו גם , נוצר קונפליקט על ציר הזוגיות , אם כך , מה חשוב יהיה לה בנושא הזוגי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חן813/03/2016תודה רבה על התשובה המהירה. אבל איך זה ששבוע לפני שביתי אמרה שהיא חושבת לתת שם שני, על שם אחי שנהרג. חלמתי שאחי בא ואמר שהוא חזר.... זה מאד מעסיק אותי ןגורם לי להתלבט. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
חנה עטיה13/03/2016שלום לך,
מבינה את הרגשתך, מאמינה שיש כאן צרוף מקרים מעניין.
אך לצערי אני לא יכולה לעזור בסוגיה שהעלית.
אשמח לעזור לכם להמליץ על שם לילד שיולד בשעה טובה.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)