התיעצות בנוגע לשם לתינוק מתור שנולד אתמול

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התיעצות בנוגע לשם לתינוק מתור שנולד אתמול
    ענבל קליין
    08/03/2016

שלום נולד לנו בשעה טובה תינוק בתאריך 7/3 בשעה 19:30השמות שלנו ענבל וכרמי קליין חשבנו על השמות נדב, שלו, אופק,אלמוג נשמח לדעת איזה שם הכי מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות בנוגע לשם לתינוק מתור שנולד אתמול - תגובה

ליאת יוגב
    10/03/2016

ענבל , מספר הגורל של התינוק , 1 מספר המוכיח על ילד יחודי ,פרטי, עצמאי , חשוב יהיה לתת לו את הייחודיות שלו , מבין השמות שהצעתם ,השם אופק , יוצר מפת מנהיגות ,
    השם שלו , יוצר מפה דינמית , המון אקשן עניין , היסחפות , מול עובדה שכלפי חוץ ,חשוב יהיה לו להיראות יותר הרמוני , משפחתי , רגיש ושלו .
    שני השמות אפשריים , לשיקולכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות לגבי שם נוסף

ענבל קליין
    13/03/2016

תודה על התשובה, בעלי ואני מאוד אוהבים את השם נדב משאר השמות האם גם יכול להתאים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות לגבי שם נוסף - תגובה

ליאת יוגב
    13/03/2016

השם נדב , לא מומלץ !! מספר הגורל של התינוק = 1 יחודי עצמאי פרטי , מול המספרים האחרים שנוצרים במפה 2 ו-4 , נוצרת מפת חנק , המדגישה , שבחוויה שלה , לא יבינו לעולם הצרכים שלה . מפת חנק , עלולה ליצור בעיות כרוניות , כמו גם , מיגנוט של אנשים קרים , אדישים נוקשים או שתלטנים שלא יבינו לעולם הצרכים שלה .
    כמו גם , נוצר קונפליקט על ציר הזוגיות , אם כך , מה חשוב יהיה לה בנושא הזוגי ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

חן8
    13/03/2016

תודה רבה על התשובה המהירה. אבל איך זה ששבוע לפני שביתי אמרה שהיא חושבת לתת שם שני, על שם אחי שנהרג. חלמתי שאחי בא ואמר שהוא חזר.... זה מאד מעסיק אותי ןגורם לי להתלבט. שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

חנה עטיה
    13/03/2016

שלום לך,
    מבינה את הרגשתך, מאמינה שיש כאן צרוף מקרים מעניין.
    אך לצערי אני לא יכולה לעזור בסוגיה שהעלית.

אשמח לעזור לכם להמליץ על שם לילד שיולד בשעה טובה.
    אני לרשותכם.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו