מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שם לתינוק - תודה רבהאביב29/03/2016
שלום,
הבן שלנו נולד ב-26.3.16.
אנחנו מתלבטים בין השמות: נדב, הראל, יובל, אוהד, אלון ועידו.
שם משפחה: טל-נורי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת שם לתינוק - תודה רבה - תגובה
חנה עטיה29/03/2016שלום לך,
יעודו של הילד הינו מספר 2 - הוא הגיע לעולם להיות רגיש, עדין, אמפטי, סימפטי, זוגי, מתחשב וכו'.
השמות שהצעתם אינם יוצרים לילד מפה הרמונית.
המספרים המוצעים הם - 9 (רשמתם עידו - אך לא מתאים), 4 - אך אצטרך לבדוק כל שם לעומק איזו מפה הוא יוצר לילד.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם לתינוק - תודה רבה
אביב29/03/2016תודה על המענה המהיר.
אי אשמח אם תוכלי לפרט יותר על השמות יובל ואלון.
ובנוסף, לבדוק את השמות שוהם וכפיר.
תודה רבה,
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם לתינוק - תודה רבה - תגובה
חנה עטיה29/03/2016שלום אביב,
יובל - היעוד הוא מספר 2 - עם השם יובל נוצרת מפה מאוד דיס הרמונית:
בתחום הזוגיות ובחירות הלב 5 מול 2 - הצרכים הרגשיים הם של ביחד, זוגיות, אינטימיות, רכות, התחשבות. בראש יושב מספר 5 - שפחות מתחשב, פחות רגיש. איזה בת זוג אני רוצה, כזו או כזו - יוצר קושי בתחום וגם זה צרוף של תלותיות.
בתחום התקשורת עם העולם שוב דיס הרמוניה 5 בחשיבה מול 6 בתדמית. אני מראה לעולם שאני משפחתי, הרמוני, רך, חושב על כולם. ואני ממש לא כך - זה אומר שלא תמיד אומר מה אני חושב אלא מה שנראה לי שהעולם מצפה ממני - זה גורם קושי בתקשורת. גם בקו המרכזי יעוד (תאריך הלידה המלא) מול היכולות הנרכשות (השם המלא) הקו המרכזי - דיס הרמוניה. 2 מול המאסטר 11/2. בקיצור הרבה עניינים.
אלון - היעוד הרך והרגיש מוקף במספר קארמטי 14/5 - עצם הקארמטי לא מומלץ, כי עלול לבוא לידי ביטוי השלילי של המספר וגם ה 14/5 נוגד את ה 2 הרגיש ביעוד.
שוהם - נוצרת מפה יחסית הרמונית לילד. כאשר היעוד הרך והרגשי מוקף במספר 8 הגברי. מצד אחד זה יחזק את הילד ומצד שני יש לדעת שאולי יתנהג כמנהיג חזק ודינאמי אך בתוכו הוא רגיש מאוד ויש להתייחס אליו ככזה.
כפיר - פחות טוב - אך אפשרי - רוב המפה היא של רגישות, ויצירתיות אך גם ישנם כוחות יותר חזקים בחשיבה ובתדמית החיצונית.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)