התייעצות לבחירת שם לתינוק שנולד האחד באפריל

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התייעצות לבחירת שם לתינוק שנולד האחד באפריל
    חן8
    06/04/2016

שלום רב, בהמשך לשאלתי להזכירך, נולד לי בן באחד באפריל, בשעה 6 וחמישים בבוקר. האם: מיכל רחמים מאור בת פנינה, האב אודי מאור בן אביבה. הצעת לנו את השם גיא,בעלי לא מעוניין בשם זה. להלן שמות בהם אנו מעוניינים: אביב,זיו,עוז,רועי, גיל, אודה לך מאד אם תמליצי על לפחות שני שמות הנראים כמתאימים לבני. שוב תודה מראש על תשובתך המהירה והמקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע אינך מתיחסת לשאלתי הנוספת?

חן8
    07/04/2016

שלום רב, אני רואה שאינך מתיחסת לשאלתי השניה בדבר שם לתינוק שלי. התעת לי בשאלנה הקודמת את השם, גיא, אך בעלי פתאום אינו מעוניין בשם זה. אודה לך מאד אם תיעצי לי לגבי השמות האחרים ששאלתי: גיל, רועי, אביב, רון. שוב תודה וסליחה על הנדנוד. פשוט מחר הברית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לבחירת שם לתינוק שנולד האחד באפריל - תגובה

ליאת יוגב
    07/04/2016

עברתי על כל אחד מהשמות שהצעת , בכל אחד מהם נוצר קושי / בעייתיות ,
    כביכול , אפשר יהיה להמליץ על השם זיו , צדדים של חופש עניין , קליטה , סקרנות , חברה תקשורת , אך קיים קושי מסויים , שלפיו , אבא לא יכבד את רגשותיו , חשיבתו וכישוריו , כמו גם , עבורו יהיה קושי חברתי / תקשורתי , שעלול להקשות עליו . כי כלפי חוץ , הרושם שיראה לעולם , כילד ההולך על פי נורמות וסטנדרטים , כשמי שבאמת , יהיה בו צדדים שובביים יותר , סקרניים דינמיים ועוד .
    לשיקולכם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני במבוי סתום, מה אעשה?

חן8
    07/04/2016

שוב שלום ותודה! אני ממש לא יודעת באיזה שם לבחור? מה את מציעה לי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני במבוי סתום, מה אעשה? - תגובה

ליאת יוגב
    07/04/2016

היי , נסי להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם 4 או 5 , חזרי להתייעץ , או שתתקשרי אלי מאוחר יותר ואנסה לעזור לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו