שם לבת - לירי או רומי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבת - לירי או רומי
    אופיר
    13/05/2008

שלום רב, הננו זוג הורים אשר מאוד מתלבטים לגבי שם לתינוקת אשר צפויה להיולד לנו ביולי הקרוב, זוהי בתנו השניה וקשה לנו מאוד להחליט על שם אשר יהיה מוסכם על שנינו.
    נכון לעכשיו אשתי מאוד רוצה את אחד משני השמות הנ"ל: לירי או רומי.
    הייתי שמח לקבל פירוש וחוות דעת לגבי כל אחד מהשמות הנ"ל (אני לא מתחבר לשמות הללו).

בתודה
    אופיר כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת - לירי או רומי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופיר

ליאת יוגב
    14/05/2008

הטענה היא שבחירת שם צריכה להעשות ע"י א מ א , כלומר , מאד חשוב שאמא תתחבר לשם התינוק ,
    כאשר את משמעות השמות תוכל למצוא במילון , ההתיחסות שלי , היא בעיקרה מבחינה נומרולוגית , כך שיש צורך לשם המלא , שם פרטי+שם משפחה ותאריך לידה ,
    אם כך ,לאחר הלידה התייעצו ואענה ברצון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה ופרטים נוספים

אופיר
    14/05/2008

ליאת, תודה על תשובתך, אני אחדד יותר.
    השם המלא אמור להיות לירי כהן (מרומי ירדנו) או מיקה כהן
    תאריך הלידה המשוער הנו 2/7/08

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופיר

ליאת יוגב
    14/05/2008

מבין השמות מיקה או לירי , עדיף מיקה , מאחר ונותן מספרים יותר זורמים , רכים , כאשר מדובר בבת , הכינו שמות נוספים עד הלידה ונשתמע לאחריה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו