מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה לבחירת שם לתינוק מבחינה נומרולוגית?רעות27/04/2016
היי ילדתי ב20.4.2016 ב 5:31 בבוקר בן.
אנחנו בדילמה לגבי שם: השמות שחשבנו עליהם הם: גיא, עידן, אלון, הארי?
מה השם הנכון מבחינת התאמה לתאריך לידה וכו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת שם לתינוק
רעות27/04/2016השם משפחה הוא גרנט . הברית עדיין לא היתה מכיוון שהילד jondice ) צהבת?) אבל בקרוב תהיה הברית
ואנחנו חייבים שם! תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בבחירת שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב27/04/2016מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המוכיח על הצורך בהרמוניה , אהבה משפחה , דרישה לשלמות רגשית ועוד . מול זה , מבין השמות שהצעתם , השם עידן , נראה כמתאים ביותר , גם כי , לא באופן המושלם , זאת מאחר וקיים סוג של קונפליקט בנושא הזוגי .. כמו גם ,הרגשה שלא יבינו תמיד לעולם הצרכים שלו , תחושה שמצפים ממנו להצליח ולהנהיג , גם כי , הדבר החשוב בעבורו בעיקר יהיה , הרמוניה ומשפחה .(האם מי מכם כהוריו , דמות מנהיגה ומובילה).
אפשר לנסות ולהתחבר לשמות נוספים , שהערך הגימטרי שלהם הוא 7
חזרו להתייעץ , במידה ומחליטים שלא לבחור בשם עידן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
רעות27/04/2016תודה רבה. אני מאוד אוהבת את השם עידן הבעיה שלי איתו שיש את המילה דן בתוכו מלשון דין. האם זה נכון שאומרים שלא טוב שמות עם דן התוכן. בנוסף איך אני יכולה לדעת מהם שמות עם הספרה 7 ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב27/04/2016פחות אתייחס לרעיון "דן" בהחלטתך/שיקולייך ...
הדרך לבחון שמות שהערך שלהם הוא 7 , באתר "שם לי"
יהיה כתוב לך ליד כל שם את הערך הגימטרי שלו ,
תבדקי שמות שמתחברת אליהם וחזרי להתייעץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטה על שם ממש קשה
רעות28/04/2016אני ממש מרגישה אובדת עצות אין שום שם שממש תופס אותנו. מה עם השם איתן Ethan?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החלטה על שם ממש קשה - תגובה
ליאת יוגב28/04/2016השם איתן , יוצר מפה נשית מדי , כשכלפי חוץ חשוב יהיה לו להראות צדדים גבריים , חדים עצמאיים , יחודיים , בניגוד לכל המפה , מה שנקרא- פחות קבלה עצמית !
מפה נשית עבור בנים , עלולה ליצור קושי באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית .
דברי איתי אחרי 12.30 אנסה לעזור לך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
רעות28/04/2016תודה ליאת, יש אפשרות להתקשר עכשיו או שמאוחר מידי? אם כך אני יכולה להתקשר מחר? תודה
בחירת שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב28/04/2016נסי אותי ב-10-11 בוקר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)