מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חייבת לבחור שם לפני שהתינוקת משתחררת לביתשירה16/05/2016
נולדה לי בת שלישית בשעה טובה 16-5-16
אני ובעלי לא מתחברים לאותם שמות לכל אחד יש עדיפות
השמות לוסיל,מיתר,אדל ,לורין
שם המשפחה רוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני חייבת לבחור שם לפני שהתינוקת משתחררת לבית - תגובה
ליאת יוגב16/05/2016מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המוכיח על צורך בחברה , ביטוי , יצירתי או מילולי , צד רגשי , עם הרצון לכאן ועכשיו , 3 הינו מספר הילד ..
מבין השמות שהצעתם , לא נמצא שם מתאים .
נסו להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם 3 , 4 , 7 או 8 .
ניתן להיעזר באתר "שם לי "
חזרו להתייעץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת השם
שירה16/05/2016תאיר,לידן,שנאל,טליה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בבחירת השם - תגובה
ליאת יוגב16/05/2016השם טליה יוצר המפה ההרמונית ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח עם תבדקי עוד שמות
שירה16/05/2016ומה עם השמות קורל,שנאל,מיתר,מעיין,תהל ,שובל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח עם תבדקי עוד שמות - תגובה
ליאת יוגב16/05/2016השמות - תהל וקורל , גם הם אפשריים , מפה הרמונית בשני המקרים , כמו גם בבחירת השם טליה ,
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות
שירה16/05/2016מה תוכלו להגיד לי על השם אדל ומיתר למה הם לא מתאימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות - תגובה
ליאת יוגב17/05/2016המפה המתקבלת על פי השם אדל , למרות שנולדה להיות חברותית , זורמת , קלילה ומבטאת , קיימים מספרים , המוכיחים על שמירת חיץ והגנות , שלא להפגע , חלקים אינדבדואליים ופרטיים יתר על המידה .
לא מתאים !!
השם מיתר , יוצר צירוף מספרים 13-4 , חוויה של חוסר שביעות רצון ותקיעות ,
גם כאן , תחושת חנק , שלא מבינים לעולם הצרכים , דרישות ההורים והסובבים , יהיו מאד לכיוון בוגר , כשנועדה להיות ילדה .
משום כך , לא מומלצים שני השמות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלו לפרט יותר על השם
שירה17/05/2016אשמח לדעת יותר לה השמות טליה ותאיר יותר מתאים עם הערך הןא 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת השם
שירה17/05/2016ומה לגבי השם לידן?האם הוא מתאים ?
עזרה בבחירת השם - תגובה
ליאת יוגב17/05/2016השם לידן ,יוצר מפה של פחד מאיבוד שליטה ,צדדים רגשיים , רכים נשיים ומה פתאום ?
הפחד מללכת עם הצדדים הרגשיים מדי ,שקיימים בה .
כמו גם , פחות קבלה עצמית .
השם טליה , מפה שיש בה מידה רבה של רגישות , נשיות , צדדים פשרניים , אך לא כך תרצה להראות לעולם החיצון , כלפי חוץ תראה המון כח ושליטה , חוזק , דבר שתאמץ אותו לדרכה , את מידת הכח תוך גישה פרקטית מאד .
השם תאיר - סוג של הדחקה לעולם הרגשות , 3 כמספר גורל , מול המספרים האחרים , שמוכיחים , שלא מבינים לעולם הצרכים שלה , בעייתי !!
טליה , נפלא , ללא ספק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
שירה17/05/2016האם יש מצב שהשם טליה בשבילה במאה אחוזים?ואני רק צריכה להתחבר אליו?
אני לא יודעת מה לעשות ואני צריכה להחליט עוד חצי שעה אני צריכה לחתום על המסמכים כדי להשתחרר מבית החולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת אשמח מאוד לקבל חיזוק
שירה17/05/2016החלטה מאוד קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
שירה17/05/2016התחברתי יותר לשם אדל ואני לא מפסיקה לחשוב שזה אולי יותר מתאים
עזרה - תגובה
ליאת יוגב17/05/2016יצאתי מהבית . אני יכולה להבטיח לך שמייעצת בדחילו ורחימו ואין ספק שטליה עדיף על אדל .. חשוב שתאהבי השם .
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)