שם לבן - דחוף ברית ביום ראשון !

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן - דחוף ברית ביום ראשון !
    קארין
    15/05/2008

שלום רב, במזל טוב נולד בננו השלישי ואנחנו מוצאים את עצמנו מתלבטים לגבי שם .
    תאריך הלידה 10.05.08 בשעה 1:53 בלילה .
    השמות האפשריים : אורי בר , קורן בר , אורן בר ,תומר בר
    הוא אח ל כפיר בר - 8.8.03 וסיוון בר 29.01.05
    בן לקארין שופן בר 26.06.75 ואמיר בר 14.11.69
    תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קארין שלום

ליאת יוגב
    16/05/2008

השם המומלץ ביותר הוא קורן , זאת מאחר ומספרי השם המלא מרככים משהו בצד המאד אינדבדואליסטי , מצד אחד יוצרים מפה , של הבנה נתינה רגישות לאחרים , יכולת ביטויית ,
    אלא , שאם נסתכל על האותיות מתקבל בצירוף קורן בר את המילה ק ב ר , א ו ר ק ב , ב ר ק .
    השמות האחרים אורי , יוצר מפה בעייתית במיוחד , מספרים הכי קונפליקטים , פחד מאיבוד שליטה , מצבים של איבוד שליטה , לא ולא .
    השם אורן יוצר פחות קבלה עצמית , צדדים יחודיים אינדבדואליים מול הצורך להראות כלפי העולם כאדם מאד זוגי והרמוני , ואז השאלה שנשאלת עד כמה אוהב ומקבל עצמי ???
    מה שנקרא למדתי שהעולם לא יאהב אותי בחלקים המאד אינדבד. שבי ... וצריך להראות אחרת ...
    השם תומר יוצר מפה מופנמת עם בעייתיות ...
    לשיקולכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מרגיע שאת זמינה גם בשבת

קארין
    17/05/2008

היות ואף שם לא יוצר ממש הרמוניה לילד אשמח אם תוכלי לבחון עוד מספר שמות .
    פלג בר
    יוגב בר
    אופיר בר
    אביב בר
    דרור בר

אנחנו ממש מתלבטים .
    תאריך לידה - 10.5.08 שעה 1:53
    תודה מראש על הזמינות והמענה המהיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קארין שלום

ליאת יוגב
    17/05/2008

ובכן , מבין השמות שהצעת , יוגב נותן מפה שכל מספריה 7 , יתר מספר הופך לשלילי .
    אביב ,יוצר מספרים קונפליקטים בין 1 ל-2 ואז מה רוצה לימים , מבחינה מקצועית , לא טוב .
    השם אופיר יוצר קרמה 13-4 לכן - גם הוא לא טוב , תחושת חוסר שביעות רצון , שמלווה לדרך החיים , דרור יכול היה להיות נפלא , אלא , שיש לי יותר מדי אותיות רגשיות , ר ו ב כאותיות רגשיות בתוך השם , יצור יתר רגישות ,
    ואילו השם פלג , הוא נראה לי הטוב ביותר , מאחר ויוצר מפה הרמונית , בעניין 7 ו שם מלא 9 יום לידה 1 , כלומר מספרים אי זוגיים , היוצרים אינדבדואליות , יחודיות , ללכת בדרכו המיוחדת , מספרים שהולכים האחד עם השני , גם כי לוקחת בחשבון , שאין בשם המלא פלג בר , אף אות א ה ו י
    ואז השאלה , שיכולה להישאל , מה המיקוד , לאן השאיפה , לימים יכול לחבר אותו מאד לרוחניות ,
    ואולי גם המקום של ביה"ס פתוח יוכל להתאים ,
    ילד סקרן במידה רבה , תובנות חכמה מיוחדת , זה מה שהשם פלג נותן , נראה לי , מבין השמות כולם כטוב ביותר .
    אם יש שמות נוספים , הציעו , להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם תודה , ברשותך אני מוסיפה להתיע

קארין
    17/05/2008

הי , המון תודה על הפירוט והסבלנות . זו פעם ראשונה שאנחנו יום לפני הברית וכל כך לא ממוקדים ... כך שאת מסיעת לנו רבות ועל כך תודתי מראש .
    אם כך אני מבינה שהשם פלג הוא המומלץ . וברשותך אוסיף עוד 3 שמות אחרונים בהחלט לבדיקה סופית מולו חזרתי לשמות שכן כוללים אותיות אהוי בשם . האם אחד מהם יוצר מפה מושלמת יותר מפלג לילד שלנו

אסף בר
    אלון בר
    אייל בר

שוב המון תודה מראש קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו