מתלבטת לגבי החלפת שם לתינוק מיונתן לאיתי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי החלפת שם לתינוק מיונתן לאיתי
    אינה
    04/07/2016

שלום,
    בני נולד ב- 8 ביוני 2016. בכל תקופת ההריון קראנו לו יונתן, אך לאחר שהוא נולד איני מפסיקה להרגיש שדווקא השם איתי מתאים לו יותר. בכל אופן, בעלי שיכנע אותי לקרוא לו יונתן וכך עשינו. עבר כמעט חודש ואינני מתרגלת לשם יונתן, עדיין כשאף אחד לא שומע קוראת לו איתי. אני ממש עובדת עצות! תעזרו לי בבקשה. האם שווה לעשות "בלאגן" ולהתעקש להחליף לו את השם או להישאר עם יונתן ופשוט להתרגל לרעיון?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי החלפת שם לתינוק מיונתן

אינה
    04/07/2016

שכחתי לציין את שם המשפחה - גלזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת לגבי החלפת שם לתינוק מיונתן לאיתי - תגובה

חנה עטיה
    04/07/2016

שלום לך,
    לגבי החלפת שם:
    השם שנבחר לילד בלידתו הוא הקובע במפה הנומרולוגית (80%) ובאמת השם יונתן יוצר לילד קשיים בתחום הזוגיות ובחירות הלב.

עקרונית חשוב שהאם תבחר את השם לילד כי הבחירה היא מהתת מודע והשם הנבחר חשוב שיהיה אהוב עליך כי זה הקשר לילד שאת מגדלת.

ולכן:
    השם איתי יוצר מפה יותר מטיבה אם הילד אך גם שם יש עניינים...
    אם תחליטי לשנות את השם, דעי שהמפה המקורית היא הקובעת והשם החדש הוא רק 20% מהמפה.
    אני לרשותך.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! תוכלי בבקשה לפרט

אינה
    04/07/2016

לגבי ה"עניינים" שקיימים עם השם איתי?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! תוכלי בבקשה לפרט - תגובה

חנה עטיה
    04/07/2016

שלום לך,
    עם השם איתי נוצרים כמה עניינים - קושי בתחום הקריירה, תעסוקה, לימודים - השאיפה היא ללימודים, יצירתיות, סקרנות והיכולות הן של משהו יותר פרקטי ומעשי, עבודה קשה, לעיתים לא מרוצה וכו.

גם בקו המרכזי דיס הרמוניה - היעוד 5 - חופש תנועה, חברים, פחות אחריות והיכולות הן של אחריות, פרקטיות, מעשיות. היעוד הרוצה חופש וסגור במספר יותר נוקשה, מאופק.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

אינה
    04/07/2016

חנה המון תודה על התשובה המפורטת! שאלה אחרונה ע"מ שאוכל להחליט סופית. תוכלי בבקשה לפרט את המפה של השם יונתן גלזר כמו שפירטת לגבי איתי?
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה - תגובה

חנה עטיה
    05/07/2016

שלום לך,
    לגבי השם יונתן - יש את התחום של בחירות הלב. השאיפות, מה אנו רוצים או חושבים הצד המנטלי שלנו, מול הרגש, הלב, מה הם הצרכים הרגשיים העמוקים.
    עם השם יונתן - השאיפה היא לקשר עמוק, רציני, בוגר, שיחות נפש והצרכים הרגשיים העמוקים הם בדיוק להיפך, מישהי קלילה, בילויים, נסיעות, חברה.
    זה יוצר בתוך האדם קונפליקט מאוד משמעותי כאשר ירצה לבחור בת זוג לחיים (אני רוצה בת זוג כזו או כזו), כאשר אני מסתכלת על מפה זה אחד התחומים שהכי חשוב לי שיהיה שם איזון והרמוניה.
    בהצלחה.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה חנה!

אינה
    05/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו