מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתלבטת לגבי החלפת שם לתינוק מיונתן לאיתיאינה04/07/2016
שלום,
בני נולד ב- 8 ביוני 2016. בכל תקופת ההריון קראנו לו יונתן, אך לאחר שהוא נולד איני מפסיקה להרגיש שדווקא השם איתי מתאים לו יותר. בכל אופן, בעלי שיכנע אותי לקרוא לו יונתן וכך עשינו. עבר כמעט חודש ואינני מתרגלת לשם יונתן, עדיין כשאף אחד לא שומע קוראת לו איתי. אני ממש עובדת עצות! תעזרו לי בבקשה. האם שווה לעשות "בלאגן" ולהתעקש להחליף לו את השם או להישאר עם יונתן ופשוט להתרגל לרעיון?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת לגבי החלפת שם לתינוק מיונתן
אינה04/07/2016שכחתי לציין את שם המשפחה - גלזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת לגבי החלפת שם לתינוק מיונתן לאיתי - תגובה
חנה עטיה04/07/2016שלום לך,
לגבי החלפת שם:
השם שנבחר לילד בלידתו הוא הקובע במפה הנומרולוגית (80%) ובאמת השם יונתן יוצר לילד קשיים בתחום הזוגיות ובחירות הלב.
עקרונית חשוב שהאם תבחר את השם לילד כי הבחירה היא מהתת מודע והשם הנבחר חשוב שיהיה אהוב עליך כי זה הקשר לילד שאת מגדלת.
ולכן:
השם איתי יוצר מפה יותר מטיבה אם הילד אך גם שם יש עניינים...
אם תחליטי לשנות את השם, דעי שהמפה המקורית היא הקובעת והשם החדש הוא רק 20% מהמפה.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! תוכלי בבקשה לפרט
אינה04/07/2016לגבי ה"עניינים" שקיימים עם השם איתי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! תוכלי בבקשה לפרט - תגובה
חנה עטיה04/07/2016שלום לך,
עם השם איתי נוצרים כמה עניינים - קושי בתחום הקריירה, תעסוקה, לימודים - השאיפה היא ללימודים, יצירתיות, סקרנות והיכולות הן של משהו יותר פרקטי ומעשי, עבודה קשה, לעיתים לא מרוצה וכו.
גם בקו המרכזי דיס הרמוניה - היעוד 5 - חופש תנועה, חברים, פחות אחריות והיכולות הן של אחריות, פרקטיות, מעשיות. היעוד הרוצה חופש וסגור במספר יותר נוקשה, מאופק.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
אינה04/07/2016חנה המון תודה על התשובה המפורטת! שאלה אחרונה ע"מ שאוכל להחליט סופית. תוכלי בבקשה לפרט את המפה של השם יונתן גלזר כמו שפירטת לגבי איתי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה - תגובה
חנה עטיה05/07/2016שלום לך,
לגבי השם יונתן - יש את התחום של בחירות הלב. השאיפות, מה אנו רוצים או חושבים הצד המנטלי שלנו, מול הרגש, הלב, מה הם הצרכים הרגשיים העמוקים.
עם השם יונתן - השאיפה היא לקשר עמוק, רציני, בוגר, שיחות נפש והצרכים הרגשיים העמוקים הם בדיוק להיפך, מישהי קלילה, בילויים, נסיעות, חברה.
זה יוצר בתוך האדם קונפליקט מאוד משמעותי כאשר ירצה לבחור בת זוג לחיים (אני רוצה בת זוג כזו או כזו), כאשר אני מסתכלת על מפה זה אחד התחומים שהכי חשוב לי שיהיה שם איזון והרמוניה.
בהצלחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חנה!
אינה05/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)