מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שם!!סיון מעודד19/05/2008
הי...
אני בת 25 והרה עם ילדי, בני הבכור.
כבר שבועות אני מנסה לבחור שם אך ללא הועיל.
אני בשבוע 34... לפני מספר ימים בעלי הציע את השם תום, ואני מאוד אוהבת את השם, הבעיה היא שמסביב אומרים שלא כדאי לתת שם שמשמעותו היא גם סוף ובהיפוך זה- מות.
כשאני חושבת על שם זה יש לי תחושה חיובית ולא של סוף.
בבקשה פתרון לבעיה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון
ליאת יוגב19/05/2008קיימות תיאוריות שונות בעניין בשם תום , כאשר בהחלט שמעתי את הגירסה שציינת , אולי באמת בעייתי משהו ... לשיקולך .
צריך וכדאי לבחון שמות נוספים , נשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה נוספת...
סיון מעודד20/05/2008ליאת תודה על התגובה המהירה...
עניין נוסף שמטריד אותי הוא ששמעתי שלא כדאי לקרא לילד בשם בעל שתי אותיות, דוגמת חן, בן וכו, מה דעתך בנוגע לזה??
שוב תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
ליאת יוגב20/05/2008החשוב בבחירת שם הוא , שיהיו בו הרבה אותיות שלא בהכרח חוזרות על עצמן , חוזרות , במשמעות
ב כ ר , נחשב כחוזר כי הערך הוא 2 בכל המקרים , כאשר קיימות יותר אותיות בשם המלא , ולאו דוקא בשם הפרטי .
מקווה שהבנת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)