עזרה בבחירת שם!!

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם!!
    סיון מעודד
    19/05/2008

הי...
    אני בת 25 והרה עם ילדי, בני הבכור.
    כבר שבועות אני מנסה לבחור שם אך ללא הועיל.
    אני בשבוע 34... לפני מספר ימים בעלי הציע את השם תום, ואני מאוד אוהבת את השם, הבעיה היא שמסביב אומרים שלא כדאי לתת שם שמשמעותו היא גם סוף ובהיפוך זה- מות.
    כשאני חושבת על שם זה יש לי תחושה חיובית ולא של סוף.
    בבקשה פתרון לבעיה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיון

ליאת יוגב
    19/05/2008

קיימות תיאוריות שונות בעניין בשם תום , כאשר בהחלט שמעתי את הגירסה שציינת , אולי באמת בעייתי משהו ... לשיקולך .
    צריך וכדאי לבחון שמות נוספים , נשתמע לאחר הלידה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה נוספת...

סיון מעודד
    20/05/2008

ליאת תודה על התגובה המהירה...
    עניין נוסף שמטריד אותי הוא ששמעתי שלא כדאי לקרא לילד בשם בעל שתי אותיות, דוגמת חן, בן וכו, מה דעתך בנוגע לזה??

שוב תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון

ליאת יוגב
    20/05/2008

החשוב בבחירת שם הוא , שיהיו בו הרבה אותיות שלא בהכרח חוזרות על עצמן , חוזרות , במשמעות
    ב כ ר , נחשב כחוזר כי הערך הוא 2 בכל המקרים , כאשר קיימות יותר אותיות בשם המלא , ולאו דוקא בשם הפרטי .
    מקווה שהבנת ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו