שם לתינוקת שנולדה ב3.10.2016 בראש השנה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת שנולדה ב3.10.2016 בראש השנה
    ורד
    08/10/2016

היי
    נולדה לי תינוקת ב 3.10.2016 ב3:27 בלילה.
    התינוקת נולדה בראש השנה בדיוק ביום ההולדת שלי :)
    בנוסף, היה חשש בהריון להידבקות בוירוס מסוכן אך תודה לאל התינוקת לא נדבקה והבדיקות יצאו תקינות.
    בשל העובדה שאני חשה שמדובר בנס והמתנה ליום ההולדת ולחג רציתי לבחור בשם שמסמל תודה ומתנה
    חשבנו על השם דורין , האם זה שם טוב?
    עוד אופציות הן מאיה והדס.
    שם המשפחה הוא ולטר (קמץ על הו׳)
    נשמח לדעת מה יותר מתאים ואולי בכלל שם שלא ציינו
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת שנולדה ב3.10.2016 בראש השנה - תגובה

ליאת יוגב
    08/10/2016

מספר הגורל של התינוקת הינו 4 ,מדגיש הצורך בבטחון מסגרת ויציבות ,נכון לנסות ולהתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם הוא 4 או 9 . נסו להעזר באתר "שם לי" במטרה למצוא שם הרמוני למספר הגורל 4 בצירוף מספרים נשיים ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

ורד
    08/10/2016

האם זה אומר שדורין בסדר? הוא מספר 9

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... - תגובה

ליאת יוגב
    08/10/2016

נכון ,דורין =9 אך לא כל שם הנותן 9 אפשרי , בשל העובדה שכל אותיות א ה וי של השם המלא=13/4 מה שמוכיח על מצבים של חוסר שביעות רצון ,נעילות מחשבתית ותחושת תקיעות ,לכן עדיף שלא לבחור בשם זה ,גם כי המפה בהחלט הרמונית בעיקרה ,נסו בכל זאת להתחבר לשמות נוספים על פי הערך שציינתי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו