שינוי שם לתינוקת בת שנתיים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שינוי שם לתינוקת בת שנתיים
    אנה
    18/11/2016

שלום רב, אני רוצה להתיעץ לגבי שם התינוקת שנולדה לנו ב 23 לנובמבר 2014. נתנו לה שם לפני הלידה, ללי, ומאז שהיא נולדה אני מרגישה שהשם שלה לא מתאים לה ב 100 אחוז. שם משפחה גוטקביץ
    אני מרגישה שהיא רוזמרי.... האם אני צודקת בהרגשה שלי ?
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת שם

חנה עטיה
    18/11/2016

הילדה הגיעה לעולם עם יעוד מספר 5 וגם יום הלידה הינו מספר 5.
    יעודה להיות תקשורתית, חברתית, מסתדרת, פקחית, קלילה וכו.
    השם ללי בהחלט יוצר מפה הרמונית לילדה יותר מאשר רוזמרי.

בעקרון השם שהענקת לילדה הוא הציפיות שלך ממנה ואז הציפיות שלה מעצמה. לכן מאוד חשוב שאת תהי מרוצה מהשם שבחרת לילדה. מעבר לכך השם הניתן בלידה הוא הקובע במפה הנומרולוגית הנוצרת מתאריך הלידה המלא והשם המלא כ 80%.
    בעקרון אני בודאי נגד החלפת שם, לכן חשוב להבין ולשאול את עצמך מדוע אינך מתחברת לשם שהענקת לילדה. גם אם תחליפי את השם, השם המקורי הוא הקובע. מציעה לך לחשוב ולהרהר בסוגיה, לנסות להתחבר לשם ללי, להתחבר לילדה רגשית. אם תרצי להחליף שם בכל זאת, אעזור לך.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אנה
    18/11/2016

כנראה ההתלבטות היא גם לגבי שם המשפחה היות ויש אפשרות גם לשם משפחה זקרדזה. במקרה כזה היתי רוצה שתהיה רומי זקרדזה ולא ללי. זקרדזה שם משפחה גוטקביץת הוא שם משפחה כאופציה השנייה

זא רומי או רוזמרי זקרדזה או ללי גוטקביץ..... איזה שם מבין המוצעים הכי תואם את הילדה ?

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי שם

חנה עטיה
    19/11/2016

שלום לך,
    הילדה נולדה לשם משפחה מסוים, נכון ! ואותו רשמתם בתעודת הזהות ? כעת את גם מתלבטת לגבי שם המשפחה....בעקרון לא מומלץ להחליף שם...
    המפה הכי הרמונית יוצאת עם השם רומי זקרדזה. אך חישבי היטב על החלפת השמות וממה זה נובע ?
    אני לרשותך
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אנה
    19/11/2016

המון תודה על התשובה, חנה, אני מצאתי את התשובה הנכונה עבורי בדברים שרשמת. זה מדויק ובהרגשה שלי הכי נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו