בחירת שם לפי תאריך לידה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לפי תאריך לידה
    דיקלה
    04/08/2017

שלום רב! ילדתי ביום רביעי בשמונה בבוקר בת ואני רוצה לדעת איזה שם מתאים לה מבחינת תאריך הלידה 2.8.17 שם שוהם או אגם או ליאם או שי-לי?תודה רבה אשמח לתשובה אשמח לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לפי תאריך לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם המשפחה - חסר

חנה עטיה
    04/08/2017

שלום לך,
    אוכל לעזור לך בבחירת שם לילדה לאחר שתוסיפי את שם המשפחה.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה

דיקלה ביליה
    04/08/2017

שלום בהמשך להודעה שם המשפחה הוא ביליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוהם או ליאם

חנה עטיה
    04/08/2017

שלום לך,
    2 השמות שוהם וליאם יוצרים לילדה מפה מקסימה במיוחד. ילדה מוכשרת במיוחד, בכל תחום בו תבחר לעסוק. יצירתיות, נשיות, אוהבת חברה ואנשים, חוכמה וגם מנהיגות בבגרותה. השם שוהם בכל זאת עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי להוסיף שם שני לשם

דיקלה ביליה
    04/08/2017

תודה לך על תשובתך המהירה רציתי לשאול דבר נוסף יש כאלה אומרים לי שהשם שוהם לא כל כך רצוי לקרוא לבת ושהוא יוצר חסימה האם זה נכון? ודבר נוסף חשבתי להוסיף לה שם שני נעומי על שם אמא שלי האם זה גם בסדר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת שם שני

חנה עטיה
    04/08/2017

שלום לך,
    אני עוסקת בנומרולוגיה ולא מבינה בחסימות (באמת). השם שוהם יוצר מפה נומרולוגית נהדרת עם יכולות נפלאות בבגרותה. יחד עם זאת הילדה רגישה ונחוצה לה הרבה אהבה, תשומת לב, שיחות נפש וכו.

לגבי שם שני - כאשר שם שני אינו בשימוש ביום יום אלא רק נרשם בתעודת הזהות, הוא לא נכנס למפה הנומרולוגית ולכן אין שום בעיה להוסיף אותו.
    בהצלחה בגידול הילדה
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו