מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לפי תאריך לידהדיקלה04/08/2017
שלום רב! ילדתי ביום רביעי בשמונה בבוקר בת ואני רוצה לדעת איזה שם מתאים לה מבחינת תאריך הלידה 2.8.17 שם שוהם או אגם או ליאם או שי-לי?תודה רבה אשמח לתשובה אשמח לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה - חסר
חנה עטיה04/08/2017שלום לך,
אוכל לעזור לך בבחירת שם לילדה לאחר שתוסיפי את שם המשפחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
דיקלה ביליה04/08/2017שלום בהמשך להודעה שם המשפחה הוא ביליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוהם או ליאם
2 השמות שוהם וליאם יוצרים לילדה מפה מקסימה במיוחד. ילדה מוכשרת במיוחד, בכל תחום בו תבחר לעסוק. יצירתיות, נשיות, אוהבת חברה ואנשים, חוכמה וגם מנהיגות בבגרותה. השם שוהם בכל זאת עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי להוסיף שם שני לשם
דיקלה ביליה04/08/2017תודה לך על תשובתך המהירה רציתי לשאול דבר נוסף יש כאלה אומרים לי שהשם שוהם לא כל כך רצוי לקרוא לבת ושהוא יוצר חסימה האם זה נכון? ודבר נוסף חשבתי להוסיף לה שם שני נעומי על שם אמא שלי האם זה גם בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת שם שני
אני עוסקת בנומרולוגיה ולא מבינה בחסימות (באמת). השם שוהם יוצר מפה נומרולוגית נהדרת עם יכולות נפלאות בבגרותה. יחד עם זאת הילדה רגישה ונחוצה לה הרבה אהבה, תשומת לב, שיחות נפש וכו.
לגבי שם שני - כאשר שם שני אינו בשימוש ביום יום אלא רק נרשם בתעודת הזהות, הוא לא נכנס למפה הנומרולוגית ולכן אין שום בעיה להוסיף אותו.
בהצלחה בגידול הילדה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)