שם לבן- תום או דין

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן- תום או דין
    לילי
    19/09/2017

הי
    שואלת כי מתלבטת בין שני שמות לבן: תום ודין.
    בבקשה ללא הסבר על האיסורים למיניהם ידועים לי כולם. מסקרן אותי מה יותר יפה בלבד.
    תום יפה בעיניי אבל פוחדת שכל הזמן ישאלו ב ת' או ב ט'... דין גם יפה אבל פוחדת שנשמע מנוכר מדי.
    מה אתם אוהבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן- תום או דין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תום או דין

חנה עטיה
    19/09/2017

שלום לך,
    לא ידועים לי שום איסורים !!, מה יותר יפה זה טעם אישי. את בתור האמא של התינוק אמורה לאהוב את השם שאת בוחרת לרך הנולד.
    אני בתור נומרולוגית בוחנת את צירוף תאריך הלידה המלא, שם משפחה ושמות שאת מציעה ובודקת לעומק איזו מפה נוצרת כדי שיהיו לילד חיים טובים כמה שניתן. אם ברצונך בעזרתי צרפי את הנתונים החסרים ואעזור לך בשמחה.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שלא יודעת להחליט...

לילי
    19/09/2017

אפשר גם בלי תאריך לידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תום או דין

חנה עטיה
    20/09/2017

שלום לך,
    תאריך הלידה הוא הכי חשוב ביעוץ הנומרולוגי. הוא הסיבה אליה הגענו לעולם, הוא הצרכים הרגשיים העמוקים שלנו והאירועים השונים שנעבור במהלך החיים.
    איני יכולה לייעץ בלעדיו.
    תנסי להתחבר לאחד השמות שעולים בראשך, "לישון על השמות בלילה" ולנסות להתחבר לאחד מהם...

חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו