החלפת שם לתאומים שנולדו ב-6.6.17

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• החלפת שם לתאומים שנולדו ב-6.6.17
    עופרה בר לב
    26/09/2017

שלום רב,
    ב6.6.17 ילדתי תאומים בת ובן. (זה גם התאריך בו נולדה הבת הבכורה שלי - כולם באותו תאריך).
    הם נולדו לאחר הריון קשה מאד בשבוע 34 והיו כחודש בפגייה. שם לחצו עלינו לתת להם שם כיוון שזה גורם לחיבור לתינוקות ומחזק אותם. קראנו להם מיקה ויאיר אך איני מתחברת לשמות כלל. אני לא ישנה בלילה, לא מצליחה לקרוא להם בשם ורוצה להחליף להם לשם אחר.
    אני אשמח לעזרה. אני ממש אובדת עצות.
    לבת הבכורה קראנו רונה. (שנולדה גם באותו תאריך בשנת 2012)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת שם

ליאת יוגב
    26/09/2017

אחד הדברים החשובים ביותר בבחירת השם לתינוק , זו העובדה שחשוב שאמא תאהב את השמות שבוחרת , במידה ואינך מתחברת לשמות , חשוב שתעברי על רשימת שמות שאוהבת ,(ניתן להיעזר באתר "שם לי") . תציעי השמות ואז נוכל להתחיל ולבחון מה מתאים יותר , אך מאד חשוב לציין את שם המשפחה של התאומים ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה בר-לב

עופרה בר לב
    26/09/2017

שם המשפחה שלנו הוא בר-לב (זה שם שעברתנו)
    אני מתחברת לשם מיכאלה או אלה אך פתוחה להצעות. לבן חשבתי על השם ירון למרות שגם ליאיר אני לאט לאט מתחברת.
    למיקה כלל לא. שם מקסים אבל לא מתאים לה בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם

ליאת יוגב
    26/09/2017

דברי איתי מחר אחרי 9.30 ואנסה לייעץ לך , בשמחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לתאומים

חנה עטיה
    26/09/2017

שלום לך,
    יעודם של התאומים הינו 13/4 - זה אומר שהם הגיעו לעולם לחיות חיים מסודרים, מאורגנים, עם בטחון כלכלי, עבודה קבועה, מעשיות, פרקטיות וכו.
    המפה שנוצרת למיקה בהחלט טובה, היעוד מוקף במספרים רכים ונשיים שבהחלט מתאימים ליעוד. כלפי העולם היא תפגין יותר חברותיות ותקשורת, אך בתוכה תהיה פחות חברתית. ליאיר המפה פחות הרמונית.
    חשוב שתאהבי את השמות שאת בוחרת לילדיך - כי זה הקשר שלך אליהם.
    אני לרשותך.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת שם לתאומים

עופרה בר לב
    26/09/2017

היי חנה, תודה על התשובה המהירה.
    את קריאת המפות שאת רואה לילדים זה עם השמות הנוכחים? לא הבנתי מה זה אומר 13\4. שרצף השם הפרטי עם המשפחה יהיה 4 או 13?
    האם יש שמות שמומלצים לשניהם? חשבתי על אלה, מיכאלה, אלונה, ירון, אלון. פתוחה לעוד הצעות.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לתאומים

חנה עטיה
    26/09/2017

שלום לך,
    תאריך הלידה המלא הוא יעודו של האדם. הוא הסיבה מדוע הגענו לעולם. יש כאן 4 ויש את ה13 - שקצת מקשה על האדם להגיע ליעודו.
    השם הפרטי עם שם המשפחה, אלה הן היכולות הנרכשות, איך אדם פועל בחיים, איך פותר בעיות, איך בעבודה וכו. הכי חשוב שמספר היעוד יהיה הרמוני לשם המלא. אנו משתדלים לא להחליף שם כי השם המקורי מהווה כ 80% והשם הנוסף יוסיף שינוי רק של 20%. מצד שני כפי שציינתי, מאוד חשוב שהאם תאהב את השם אותו היא מעניקה לרך הנולד. השם הוא מתת המודע של האם ולכן חשוב שהיא תבחר בשם ותתחבר אליו, כדי שגם תתחבר ותאהב את ילדיה.
    אם החלטת להחליף שמות - אני אבדוק לעומק את השמות שהצעת.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות נוספים

חנה עטיה
    26/09/2017

אלה, מיכאלה, אלונה - יוצרים לילדה מפות דיס הרמוניות. מיקה ממש עדיף.
    גם אלון וירון יוצרים מפות דיס הרמוניות.
    חפשי באתר "שם לי" - לבן שמות במספר 8. אני אבדוק כל שם איזו מפה הוא יוצר לבן.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת שם לתאומים

עופרה בר לב
    26/09/2017

אני אחפש. ואם ארצה להחליף למיקה?
    אני אשמח להצעות. חשוב לי שמות שמסתיימים ב-ה' בשבילה וחשוב לי שמות ישראלים ועבריים. (לא ליאו, אלכס, רומי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקה

חנה עטיה
    26/09/2017

חפשי מספרי - 2 או 6.
    כל שם אבדוק לעומק איזו מפה הוא יוצר לרך הנולד.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו