בחירת שם לתינוקת - האם אביה מתאים?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת - האם אביה מתאים?
    מירב
    20/11/2017

שלום, נולדה לנו תינוקת ב19.11.2017 בשעה 23:46 ב' בכסלו. חשבנו על השם אביה. שם המשפחה הוא פינחס. שם האם- מירב, שם האב- רוני. האם השם מתאים? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לשם לתינוק שזה עתה נולד

חנה עטיה
    20/11/2017

שלום רב,
    יעודה של הילדה הינו מספר 4 - זה אומר שהיא הגיע לעולם לחיות חיים מסודרים, מאורגנים, בטחון כלכלי, יציבות, מסגרת ופחות רגישה.
    השם אביה יוצר מפה הרמונית אך גברית לבת. זה עלול בבגרותה ליצור קושי בתחום האינטימי רגשי.
    לכן ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
    אני לרשותכם
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי אדוה?

מירב
    21/11/2017

תודה על המענה. האם אדוה מתאים יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך היעוץ

חנה עטיה
    21/11/2017

שלום לך,
    השם אדוה יוצר לילדה מפה מאוד הרמונית ומאוד גברית, מסגרתית, כושר ארגון וניהול, ושוב חסרה רכות, נשיות וכו.
    מציעה שתחפשי שמות פרטיים באתר בשם "שם לי" במספרי 1 או 5 וכל שם אבדוק לעומק איזו מפה הוא יוצר לילדה.
    אני לרשותך
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו