מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעוץ בבחירת שם לתינוק שנולד בתאריך 29.11.17רתם יעקב03/12/2017
שלום אשמח לקבל יעוץ חבחירת שם בץהבן שלי נולד בתאריך 29.11.17 בשעה 6:06
שם האם רתם
שם האב רומם
השמות שאני מתלבטת משגב, מעוז, מידן, מיטב
אשמח לקבל יעוץ תודה רבה
רתם יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לשם לתינוק שזה עתה נולד
חנה עטיה03/12/2017שלום רב,
יעודו של הילד הינו מספר 5 - זה אומר שהוא הגיע לעולם לחיות חיים של קלילות, חברים, להסתדר, להיות פקח, אוהב חופש ושינויים.
השמות שהצעת אינם יוצרים לילד מפה הרמונית ולכן אני ממליצה שתחשבי על שמות נוספים ואנסה לעזור לך.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ בבחירת שם
רתם יעקב03/12/2017רציתי שם שמתחיל במ איך השם מטר ? אשמח לרעיון ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך היעוץ
חנה עטיה03/12/2017שלום לך,
השם מטר לא מתאים כי הוא יוצר בעיה בביטוי הרגשי של הילד לעולם.
אך - שם פרטי מספר 6 כן יכול להתאים. כמו כן שם פרטי מספר 1 יכול להתאים. חפשי באתר "שם לי" ואני אבדוק כל שם איזו מפה הוא יוצר לילד.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ בבחירת שם
רתם יעקב03/12/2017השמות מורג ומעוז הם 6 האם מתאימים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך היעוץ
חנה עטיה04/12/2017שלום לך,
נכון מעוז הוא מספר 6, אך יוצר דיס הרמוניה בתחום בחירות הלב.
עם מורג אותה הבעיה.....
אולי תחפשי גם שמות במספרי 1.
מדוע שם המתחיל ב "מ"...
רתם יעקב04/12/2017לבן הגדול שלי קוראים רביד
לבת האמצעית קוראים תהל
אם לתינוק אמצא שם במ יצא רשי התיבת שח השם שלי
איך השמות מגל מורז מישר ?
המון תודה על היעוץ המהיר והיסודי מעריכה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ בבחירת שם
רתם יעקב04/12/2017איך השמות יזהר או אימרי/אמרי ?
חנה עטיה04/12/2017שלום לך,
מצער אותי לאכזב אותך אך אף שם לא יוצר לילד מפה הרמונית עד כמה שניתן.
מציעה שתוסיפי לחפש שמות ותתקשרי אלי אחר הצהריים ואנסה לעזור לך באופן אישי.
אני לרשותך.
רתם יעקב05/12/2017הי חנה איך השם דולב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לשם לתינוק שזה עתה נולד
חנה עטיה05/12/2017שלום לך,
מצטערת - לא טוב.
חפשי אולי שמות במספר 1.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)