החלפת שם לתינוקת שנולדה ב-15.2.17

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• החלפת שם לתינוקת שנולדה ב-15.2.17
    לינוי
    03/12/2017

שלום,
    ילדתי בת ב15.2.2017 ואחרי המון התלבטויות בחרנו עבורה את השם שלי.
    אני מאוד אוהבת את השם עצמו אך לא אוהבת את התכונות והפירוש של השם ולכן ההתלבטות שלי היתה...
    עכשיו אחרי כמעט 10 חודשים בהם אנחנו כבר מכירים את האופי של הילדה צצו כל מיני עיכובים בהתפתחות ואופי מאוד חרדתי וביישני אני שוב חוזרת להתלבטות לגבי השם...
    האם היית ממליצה להחליף את השם בשלב כזה? ואם כן לאיזה מספר עדיף להתכוונן?
    תודה מראש
    לינוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד פרטים

לינוי
    03/12/2017

שם המשפחה הוא טננבוים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם השם מתאים

חנה עטיה
    03/12/2017

שלום לך,
    השם שלי טננבוים - יוצר לילדה מפה מקסימה. הילדה מוכשרת, חכמה, מנהיגה, יצירתית ותוכל להגיע רחוק עם כישוריה. יש בה נשיות, רוך, טוב לב.
    מה עוד נחוץ - רק אהבה.

לא מבינה מה זה הפירוש של השם....
    ולענין - בשום אופן לא הייתי משנה את שמה, מה גם שהשם שנקבע בלידה הוא הקובע, גם אם משנים אותו.

אם יש קושי בהתפתחות, יש בעלי מקצוע מעולים בארץ, פני להתפתחות הילד ובדקי היכן הקושי. הילדה מקסימה ואולי גם יפה מאוד. מציעה לך להעניק לה אהבה, תשומת לב, לקבלה כפי שהיא ולהנות מגידולה.
    בהצלחה
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו