התלבטות בין כמה שמות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כמה שמות
    חגית
    19/07/2018

נולדה לי בת ב-15.7 ואנחנו לא מצליחים להסכים על שם. מתלבטים בין קורל, תכלת, שי-לי ונטע-לי
    שם המשפחה יצחק
    רוב תודות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין כמה שמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חגית

ליאת יוגב
    19/07/2018

מספר הגורל של התינוקת הינו 6 מיום לידה 6 , מספר המוכיח על הצורך באהבה , הרמוניה , שייכות , אסתטיקה דרישה לשלמות רגשית,
    מבין השמות שהצעת , השם שי לי , אופציה טובה , כאשר חשוב לציין שמספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל , דבר שעלול ליצור קושי בלהגיע ליעוד שלה , לימים , פצע גלגולי הינו פצע שהאדם מגיע מגלגולים קודמים וגם בחיים האלה , התחושה היא שלמרות שזהו השיעור שלה , לא תמיד יקל עליה , למרות זאת , המפה מאד מאד הרמוניה ונפלאה , אם עניין . השם נטעלי גם הוא שם שיכול ליצור מפה הרמונית בהחלט , גם כאן קיימים עניינים , אך אין מושלם ,
    צדדים רכים מול מציאות חיים הדורשת מידה רבה של כח , חוזקות . תמיד נשאלת השאלה , למה צריך שיהיו לנו חוזקות שכאלה ?? לשיקולך ! (גם השמות האחרים נבחנו , אך לא נמצאו כמתאימים ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו